files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zvíťazil na pôde Trebišova rozdielom triedy

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili aj vo svojom druhom prípravnom dueli pred nastávajúcou jarnou časťou, keď na pôde druholigového Slavoja Trebišov vyhrali 4:1 (2:0). O góly Michalovčanov sa postarali Peter Kolesár, Matúš Begala, Dávid Kurminowski a Nicolas Fernado Falck Peňa. Za Trebišovčanov sa do čierneho trafil grécky útočník Romario. V drese Slavoja sa už predstavil aj odchovanec klubu kanonier Ján Novák, ktorý naposledy pôsobil v Borčiciach. Zverenci trénera Antona Šoltisa tretí prípravný duel odohrajú už tento piatok 19. januára, kedy sa od 12.30 hod. predstavia na pôde účastníka poľskej najvyššej súťaže MKS Sandecja Nowy Sacz.

Slavoj Trebišov - MFK Zemplín Michalovce 1:4 (0:2)
Góly: 65. Romario - 15. P. Kolesár, 30. M. Begala, 58. Kurminowski, 60. Falck Peňa
SLAVOJ: J. Giertl (46. E. Kolbas) - Kražel (46. Pet. Šuľák), Osmanovič, Starosta (46. Pav. Šuľák), E. Lukáč (46. F. Vojtek) - Ruskovský (46. Patkanóci), Mujkovič, J. Kolbas (46. L. Jacko), Lazarus - J. Novák (46. Da Silva Junior), Romario.
MFK ZEMPLÍN: Bieszczad (60. M. Kira) - Grič (46. D. Špak), M. Bednár (46. Šosták), Carrillo (46. M. Kolesár) - J. Vajs, I. Žofčák (46. Antonov), P. Kolesár (46. Falck Peňa), M. Begala (46. S. Danko), Šimčák (46. M. Regáli) - Sulley (46. Kurminowski), Bellás (46. Bragin).

Tréner Anton Šoltis: „Dnes sme to rozdelili na dve partie, každý odohral po 45 minút. Na chlapcoch bola vidieť chuť do hry, hrali už organizovanejšie ako v prvom dueli v Bardejove. S prvým polčasom som viac spokojný, v druhom bolo úvodných dvadsať minút v poriadku, potom sa z našej hry vytratila organizácia. Dali sme šancu všetkým hráčom, ktorí mohli nastúpiť. Videli sme, kde máme rezervy, vyskúšali sme si nový systém 3-5-2, ktorý by sme chceli mať ako záložný. Dali sme štyri góly, vyhrali sme, takže sme spokojní.“

Zdroj: MFK Zemplín



Uverejnené: 16.01.2018 15:34:21 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.