files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zekon Michalovce je na trhu už vyše sedemdesiat rokov

Na trhu sú už stálicou pánskej módy. Stojí za nimi už sedemdesiatročná tradícia a snaha sa stále zlepšovať. Mikä Rauta je našou značkou určenou pre mužov, ktorí sa neboja prejaviť svoju osobnosť a byť sami sebou. Spoločnosť Zekon stále patrí medzi lídrov na trhu. Nechajte sa pohltiť duchom elegancie v našej jedinej predajni na Slovenku typickej nenapodobiteľnou rozlohou a širokou paletou ponúkaného sortimentu.

Sme pri vývoji, výrobe a distribúcií našich výrobkov,  preto vám vieme garantovať, že od nás zakúpený tovar bude spĺňať kvalitatívne, esteticky a úžitkovo najvyššie možné parametre. Unikátna ponuka oblekov, sák a nohavíc zabezpečí, že si každý muž dokáže nájsť svoj štýl. Sledujeme trendy, inovujeme strihy, používame kvalitné materiály a prihliadame na potreby zákazníkov, aby sme im zabezpečili maximálny komfort). Špeciálne tematicky nachystaná predajňa na plesovú sezónu od typu sortimentu, až po celkový interiér. Po vstupe do predajne vás rýchlo pohltí atmosféra plesov a špeciálne vyškolený personál podporí vášho kreatívneho ducha v oblasti módy. Kompletný outfit pre váš jedinečný večer – široká ponuka košieľ, topánok, módnych doplnkov od motýlikov až po manžetové gombíky.

Mierenkové šitie
Oblek na mieru: 5 krokov za 4 týždne
1.meranie na predajni,
2.výber strihu a materiálu,
3.voľba detailov a doplnkov,
4.skúška obleku,
5.vyzdvihnutie obleku.

V snahe uspokojiť zákazníkov, ktorí majú problém vybrať si zo štandardných veľkostí konfekčných oblekov, prichádzame s ponukou mierenkového šitia. Mierenkové šitie, alebo individual tailoring – individuálne prispôsobenie, je šitie obleku na mieru podľa vzorovej mierenkovej rady. Zákazník si vyskúša vzorový oblek, ktorý mu najlepšie sadne, na ňom sa urobia úpravy, presne podľa jeho potrieb a podľa toho sa ušije oblek presne na mieru. Je samozrejmosťou, že si zákazník vyberá z bohatej ponuky materiálov, od 100% vlny po rôzne zmesové materiály. Rovnako si môže vybrať z manuálu strihov, fazónu obleku, vonkajšie prvky, výbavu, módne prvky a podšívku. Vyhotovenie obleku na mieru trvá štyri týždne, radi vás obslúžime a pomôžeme vám v našej značkovej predajni Zekon.




Uverejnené: 19.01.2018 09:37:21 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.