files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa po triumfe v Hodoníne so siedmym víťazstvom v rade

Hádzanárky Iuventy Michalovce natiahli svoju víťaznú sériu na sedem zápasov. V zápase 14. kola spoločnej česko-slovenskej MOL ligy totiž zvíťazili na pôde Hodonína 30:20 a upevnili si tak prvé miesto v tabuľke. Zverenky trénera Františka Urbana sa najbližšie predstavia na domácej pôde, kde privítajú Trenčín. Zápas 15. kola sa ale nebude predohrávať v stredu 24. januára tak ako bolo najskôr v pláne, ale až vo štvrtok 25. januára o 16.00 hod.

Michalovčanky začali na pôde interligového nováčika tak ako sa na vedúci tím tabuľky patrí. Výborne bránili a z pevnej defenzívy vyrážali do rýchlych kontier. Po jednej z nich upravila Holešová v ôsmej minúte na 4:0. Až potom dostali slovo aj domáce hráčky, ktoré Kalinovou otvorili svoje skóre. Iuventa však naďalej potvrdzovala rolu favorita. Po góle Rebičovej viedla v 15. minúte 7:3, po presnej strele Kotovej v 27. minúte 15:8. Do konca prvého dejstva ešte skórovali Fiľková - Trehubová s Kotovou a úvodná tridsaťminútovka sa skončila 17:8 v prospech Iuventy.

Tá drámu nepripustila ani v druhom dejstve, kedy naďalej kontrolovala priebeh hry. V 37. minúte sa po presnej strele Holubovej ujala po prvýkrát v stretnutí desaťgólového vedenia (12:22). V 45. minúte Kišiková upravila už na rozdiel dvanástich gólov (14:26). Hodonín síce odpovedal dvoma presnými zásahmi Budayovej, dvojciferný gólový rozdiel ale už ostal do konca zápasu, v ktorom mala posledné slovo Tatiana Fiľková – Trehubová. Tá v záverečných sekundách stanovila konečný rezultát na 20:30. Iuventa si tak upevnila prvé miesto v tabuľke.

Štatistika
HK Hodonín - Iuventa Michalovce 20:30 (8:17)
Pok. hody: 3/3 - 3/2, vylúčené: 3 - 2. Rozhodovali: Bečička a Horák, 200 divákov.
HK: Zichová, Nejezchlebová - Poláchová 1, Jadamíková 2, Jastrábová, Gatnerová 3, Pospíšilová, Kalinová 9/3, Krejčíková, Patrnčiaková, Nováková, Višňovská 1, Vavroušková, Budayová 4.
IUVENTA: Muliková, Jablonská, Antičová - Holešová 8, Marcinčáková, Kišíková 3, Rebičová 3, Kotová 3, Trúnková 3, Habánková, A. Holejová, Wollingerová, Holubová 2, Bajčiová 3/1, Fiľková - Trehubová 5/1.



Uverejnené: 20.01.2018 16:53:39 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.