files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V gólovej prestrelke remíza MFK Zemplín s Baníkom Ostrava

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v prvom prípravnom súboji na sústredení v poľskom Ustroni s účastníkom najvyššej českej súťaže Baníkom Ostrava 3:3. V zápase, ktorý sa hral na umelej tráve v českom Bilovci, sa za Michalovčanov, ktorí zakaždým doťahovali jednogólový náskok súpera, presadili Peter Kolesár a dvakrát Saddam Sulley. V michalovskom tíme sa prvýkrát predstavil aj krajný obranca Kevin Mombilo. Tento 24-ročný rodák z Demokratickej republiky Kongo naposledy pôsobil v FC Inter Turku, ktorý hráva najvyššiu fínsku súťaž. Mombilo v minulosti reprezentoval Fínsko v mládežníckych kategóriách a do MFK Zemplín prišiel na skúšku. Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú Zemplínčania v utorok 30. januára o 11.30 hod. na trávniku Třinca, účastníka druhej najvyššej českej súťaže.

FC Baník Ostrava - MFK Zemplín Michalovce 3:3 (2:2)
Góly: 11. de Azevedo, 31. Psyché, 65. Fillo - 22. P. Kolesár, 38. a 76. Sulley
FC BANÍK: Budinský - Pazdera (67. Sus), Azatskyi (67. Pokorný), Psyché (46. Šindelář), Fleišman (67. Helešic) - M. Hlinka, Jirásek - Fillo (67. Mičola), de Azevedo (46. Hrubý), Granečný (67. Stáňa) - Poznar.
MFK ZEMPLÍN: Bieszczad - Mombilo (65. Šosták), Kavka, Carrillo, Šimčák - M. Bednár - M. Koscelník, I. Žofčák (46. Turík), P. Kolesár (70. Antonov), M. Regáli (70. Bragin) - Sulley.

Tréner Anton Šoltis: „Bolo to dobré stretnutie, obe mužstvá sa snažili hrať futbal. Zápas mal solídne tempo, padlo aj veľa gólov. Súperovi sme umožnili dať tri góly, keď sme urobili ľahké straty lôpt, ale na druhej strane aj my sme potrestali zaváhania domácich. Musíme sa vyvarovať takýchto zbytočných zaváhaní, lebo potom musíme doťahovať náskok súpera. Teší ma, že sme dokázali využiť vypracované šance a zakaždým sme na domáci gól odpovedali vyrovnaním. Myslím si, že remíza zápasu svedčí a je spravodlivá.“

Zdroj: mfk zemplín




Uverejnené: 27.01.2018 19:13:47 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.