files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín s druhou prehrou v príprave, Třincu podľahol 1:3

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce utrpeli v príprave na jarnú časť druhú prehru, keď v rámci herného sústredenia podľahli účastníkovi druhej českej ligy FK Fotbal Třinec hladko 1:3. O ich jediný presný zásah sa postaral Poľský útočník Dawid Kurminowski, pre ktorého to bol už tretí gól v rámci prípravy. Zverenci trénera Antona Šoltisa zakončia sústredenie v sobotu 3. februára duelom na pôde účastníka najvyššej poľskej Ekstraklasy Górniku Zabrze, pre ktorý to bude generálka na úvodné jarné kolo. Svoju generálku odohrajú Michalovčania následnú sobotu, kedy privítajú Lokomotívu Košice.

FK Fotbal Třinec - MFK Zemplín Michalovce 3:1 (2:0)
Góly: 16. Hykel, 37. Buchvaldek, 83. Juřena - 71. Kurminowski.
FK FOTBAL: Paleček - Velner (46. Masař), Reintam (49. M. Janošík), Bedecs, Janoščín (46. Ilko) - Čelůstka - M. Ižvolt (46. Šumbera), Vaněk, Buchvaldek (67. Samiec), Hykel (67. Celba) - Dedič (46. Juřena).
MFK ZEMPLÍN: M. Kira (80. T. Dráb) - D. Špak (46. M. Bednár), Kavka (46. Carrillo), Šosták - M. Koscelník (46. Antonov), R. Kovaľ (60. T. Matič), I. Žofčák (46. S. Danko), P. Kolesár (46. Turík), M. Regáli (46. Šimčák) - Sulley (46. Bragin), Kurminowski.

Tréner Anton Šoltis: „Dali sme šancu všetkým hráčom, ktorí boli k dispozícii, takže z tohto hľadiska zápas splnil účel. Na druhej strane však organizácia hry nebola najlepšia, chýbala nám aj dravosť. Prehrávali sme veľa osobných súbojov a súper sa dostával do zakončenia. Neboli sme agresívni a dôrazní v osobných súbojoch, preto sme prehrali. Videli sme v akcii všetkých hráčov a urobili sme si o nich dobrý prehľad. Nastúpili sme v našom druhom systéme s troma obrancami. Niektorí hráči nastúpili na postoch, ktoré pre nich nie sú typické, takže aj v tomto smere sme si o nich urobili prehľad.“

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 30.01.2018 16:47:33 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.