files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla po základnej časti na druhom mieste, súperom v play-off opäť Spišská Nová Ves

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v 44. kole St. Nicolaus I. ligy na ľade HK Spišská Nová Ves 3:0. V predposlednom kole základnej časti tak rozhodli o tom, že do play-off pôjdu z druhého miesta. Ich súperom v prvom kole bude práve Spišská Nová Ves. Zopakuje sa tak ich štvrťfinálová séria z lanského roka, kedy ju doviedli do hladkého konca 3:0 na zápasy. Prvé dva zápasy sa odohrajú v utorok 13. a v stredu 14. februára na michalovskom ľade. Dukla ešte predtým privíta v piatok 9. februára o 18.00 hod. v poslednom kole tím HC Osmos Bratislava.

„Vojaci“ na Spiši podali ucelený výkon. Od prvej minúty kráčali za víťazstvom, ktoré malo potvrdiť ich druhé miesto po základnej časti. V prvej desaťminútovke ustáli vylúčenie Korenka a následne Igorom Halásom v šestnástej minúte potrestali vylúčenie Zwicka. V prvej tretine skórovali ešte raz, keď sa minútu pred koncom tejto časti presadil Oliver Jokeľ. V druhej tretine a začiatkom tej tretej prežili päť oslabení a vzápätí udreli opäť Oliverom Jokeľom, ktorý definitívne rozhodol o michalovskom víťazstve, ale aj o tom, že Dukla skončí po základnej časti na druhom mieste, čo je jej najlepšie umiestnenie v dlhodobej časti od jej návratu do prvej ligy.

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Ingema Michalovce 0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
Góly: 16. Halás (Valečko, Cútt) pres/1, 19. Jokeľ (Piatak, Kolba), 50. Jokeľ (Piatak, Mašlonka)
Vylúčení: 3:8. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Divákov: 262. Rozhodovali: Vojtek - Znak, Šoltés.
HK: Surák - Forrai, Vantroba, Bdžoch, Knižka, Leško, Turan, Romaňák - Lesňák, Koky, Štrauch - Chmeľ, M. Nagy, Zwick - Raáb, E. Halász - Derkin, Svitana, Miškovec.
HK DUKLA INGEMA: Trenčan - Valečko, Meliško, Kolba, Korenko, Balko, Rusina - I. Halás, Cútt, Solomončak - Jokeľ, Piatak, Mašlonka - Fajčák, Linet, Brezniak - Hamráček, Toma, Banovský - Mesaroš.



Uverejnené: 07.02.2018 20:24:05 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.