files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Letný týždeň plný kriminality...

Nie nadarmo sa vraví, že letné mesiace sú pre zlodejov ako stvorené. Nie len krádeže, ale aj iné formy kriminality v minulom týždni prekvitali: smrteľná nehoda na motocykli, mrtvola v potoku, vykrádačky aút, nepoučiteľný pätnásťročný zlodej, dopravné nehody a tento týždeň sa nedarilo ani  pašerákom cigariet, ktorí "stratili" svoj tovar a ušli.

 
Dopravná nehoda s následkom smrti

V piatok o 19.40 hod. riadil 28-ročný Matej zo Zemplínskej Teplice motocykel zn. Honda CBR v smere od Zemplínskej Teplice  na obec Veľké Ozorovce (okr. Trebišov), pričom pred obcou Veľké Ozorovce z doposiaľ nezistených príčin zišiel mimo vozovku vľavo a narazil do dopravnej značky. Pri dopravnej nehode utrpel ťažké zranenia, ktorým v sobotu večer vo FNsP v Košiciach podľahol. Na motocykli vznikla škoda 1.500,- €.

Krádeže vlámaním

Doposiaľ nezistený páchateľ v noci z nedele na pondelok v Nacinej Vsi (okr. Michalovce)  odstránil sklenenú výplň z dverí, roztlačil kovovú mrežu na dverách a vnikol pohostinstva. V sklade  vylomil dvierka na kovovej skrinke umiestnenej v stene, z ktorej odcudzil finančnú hotovosť 745,-€ a z priestoru výčapu odcudzil cigarety a cukrovinky. Majiteľke pohostinstva a michalovskej firme vznikla škoda 1.247,-€.

Mŕtvy muž v potoku

V pondelok pred 17.00 hodinou sa príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) podieľali na zásahu v Sobranciach. Z miestneho potoka vytiahli telo muža, ktorý zomrel pravdepodobne v dôsledku utopenia.  Ako uviedol Marián Kováč  z Okresného riaditeľstva HaZZ v Michalovciach,  šlo o osobu muža zo Sobraniec, ktorý sa narodil v roku 1944. Po príchode záchranárov na miesto činu už muž nejavil známky života. Hasiči následne preniesli telo po vytiahnutí z potoka k miestnej komunikácii, kde ho obhliadol privolaný lekár.

Krádež vlámaním – objasnenie

Policajti OO PZ Pavlovce nad Uhom vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 20-ročného Štefana z obce Iňačovce (okr. Michalovce), ktorý sa v pondelok minulého týždňa okolo 23.00 hod. vlámal do neobývaného rodinného domu v Iňačovciach, odkiaľ odcudzil príklepovú vŕtačku. Majiteľovi spôsobil celkovú škodu 220,-€.

Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 24-ročného Dalibora a 26-ročného Róberta zo Strážskeho, ktorí od februára 2010 do 01.06.2010 z areálu spoločnosti v Strážskom odcudzili elektrické káble v celkovej dĺžke 2.622 m (škoda 1.440,-€).
  
Michalovskí policajti vypátrali a z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinili 45-ročného Milana P. z Michaloviec, ktorý dňa 15.06.2010 popoludní z neuzamknutého rodinného domu v obci Pavlovce nad Uhom odcudzil notebook a finančnú hotovosť 5,-€ (celková škoda 605,-€).

Obvinenie z porušovania domovej slobody a výtržníctva

Z prečinov porušovania domovej slobody a výtržníctva michalovský policajný vyšetrovateľ obvinil 37-ročného Jozefa z Michaloviec, resp. z prečinu výtržníctva 42-ročného Dezidera a 44-ročnú Kristínu z obce Jastrabie pri Michalovciach. Jozef dňa 22.04.2010 okolo 09.30 hod. neoprávnene vošiel na dvor rodinného domu v obci Záhor, kde fyzicky napadol 51-ročného Michala. Muža potom vytiahol pred bránku na mostík, kde pokračoval v napádaní a kde ho fyzicky napadol aj Dezider. Následne Dezider spolu s Kristínou fyzicky napadli tam prítomnú 48-ročnú Annu, ktorej spôsobili zranenia s dobou liečenia 6 dní. Majetková ujma spôsobená nebola.

 



Uverejnené: 22.07.2010 08:02:44 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.