files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vykrádačky áut

Vykrádanie osobných áut a vypátranie páchateľov

Utorok popoludní sa neznámy páchateľ na parkovisku pred OC na Humenskej ulici  v Michalovciach vlámal do dvoch osobných motorových vozidiel. Z vozidla zn. Škoda Felícia odcudzil mobilný telefón a finančnú hotovosť 170,-€, čím majiteľovi z Pavloviec nad Uhom spôsobil celkovú škodu 210,- €. Z druhého vozidla zn. Citroen Berlingo odcudzil tašku, v ktorej boli firemné dokumenty, pečiatka, kalkulačka a hotovosť 50,-€. Michalovskej firme vznikla škoda 160,-€.

Ku vlámaniu do osobného motorového vozidla zn. Škoda Felícia došlo v utorok popoludní aj na parkovisku pred OC na Hollého ulici v Michalovciach, kde páchateľ odcudzil dva mobilné telefóny a peňaženku s osobnými dokladmi. Majiteľke z obce Budkovce spôsobil celkovú škodu 280,-€.

V utorok medzi 17.30 a 19.30 hod. na parkovisku pri OC na Sládkovičovej  ulici v Michalovciach sa neznámy páchateľ vlámal do nákladného motorového vozidla zn. Citroen Jumper, z ktorého odcudzil dve cestovné tašky s osobnými vecami a dvomi notebookmi s príslušenstvom.  Ľubošovi (21) z okr. Levoča vznikla škoda 600,-€ a Róbertovi (21) z okr. Spišská Nová Ves škoda 610,-€.

V noci  z utorka na stredu sa neznámy páchateľ na parkovisku pred potravinami  na Ul. Saleziánov v Michalovciach vlámal do nákladného motorového vozidla zn. Fiat Ducato, z ktorého odcudzil ovládací panel autorádia, akumulátorovú i príklepovú vŕtačku s príslušenstvom, čím majiteľovi z Michaloviec spôsobil celkovú škodu 420,-€.

 Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 23-ročného Maroša z Michaloviec, ktorý v pondelok popoludní na cestnom odpočívadle na Sobraneckej ceste v Michalovciach pristúpil k dverám tam odstaveného osobného motorového vozidla zn. Peugeot 407, využil moment prekvapenia 21-ročného vodiča z Michaloviec a bez použitia násilia mu z pravej ruky vytrhol a odcudzil mobilný telefón v hodnote 450,-€.

 



Uverejnené: 23.07.2010 07:40:41 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.