files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Fanúšikovia môžu v zápase Slovensko - Lotyšsko vyhrať až 750 €!

Michalovce čaká v piatok vypredaná hala a EHC zápas Slovenska proti Lotyšsku. Na michalovskom štadióne sa fanúšikovia môžu zapojiť do unikátneho projektu Hokejová tombola 50:50. Jej cieľom je získať finančné prostriedky a podporiť hokej v HK Dukla Michalovce. Zároveň však odmeniť aj jedného z fanúšikov a to výhrou v hodnote až 750 €. Táto aktivita je technicky zastrešená spoločnosťou Tipsport, ktorá je generálnym partnerom Tipsport Ligy ako aj partnerom slovenskej hokejovej reprezentácie.

Celkovo bude pre fanúšikov pripravených 1 500 tombolových lístkov v hodnote 1 € a podľa počtu predaných lístkov sa polovica celkovej sumy rozdelí fifty, fifty. Jedna polovica pôjde na výhru pre vyžrebovaného fanúšika, druhá poputuje na podporu hokeja v Michalovciach. Žrebovanie a vyhlásenie výherného lístku bude prebiehať už v rámci zápasu, preto je potrebné pozorne sledovať informácie od moderátora. Zakúpiť si môžete ľubovoľný počet lístkov. A to pred zápasom, ta aj počas jeho priebehu.

Označených predajcov nájdete na chodbách štadiónu. Predaj lístkov bude ukončený po druhej prestávke zápasu, následne prebehne žrebovanie a vyhlásenie výhercu. Výhra je vyplácaná priamo na štadióne po zápase a odniesť si môžete až 750 €. Až vyrazíte na zápas, nezabudnite si kúpiť lístky do Hokejovej tomboly 50:50! A možno budete práve Vy šťastným výhercom, ktorý zároveň podporí klub HK Dukla Michalovce!



Uverejnené: 19.04.2018 10:31:15 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.