files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Milan Kaplan prvým kandidátom na primátora Michaloviec

O post michalovského primátora sa ako prvý kandidát uchádza poslanec Košického samosprávneho kraja a občiansky aktivista Milan Kaplan. Svoju kandidatúru oznámil v pondelok, do volieb ide s podporou viacerých pravicových strán.

"Po dôslednom zvážení som sa rozhodol s pokorou a plnou zodpovednosťou prijať túto výzvu, ktorou chcem spolu so svojimi partnermi pokračovať v tom, čo sme pred dvomi rokmi začali," vysvetlil Kaplan dôvody svojej kandidatúry s odkazom na kauzu parkovania v meste. Bol vtedy predsedom petičného výboru proti parkovnému pod správou spoločnosti EEI. Jeho partnermi sú Občianska iniciatíva Zemplína a politické subjekty OĽaNO, NOVA, ktorej je členom, SaS, Sme rodina – Boris Kollár a mimoparlamentná strana Šanca. "Zároveň ponúkam dialóg aj ostatným potenciálnym partnerom," doplnil s tým, že s niektorými z nich už vedie rozhovory. V tejto súvislosti spomenul mimoparlamentné Kresťanskodemokratické hnutie (KDH). "Chceme ponúknuť alternatívu, ktorá bude založená na princípoch otvorenej samosprávy, na generačnej výmene, na princípoch, ktoré nestrpia korupciu, obchádzanie zákona, nerešpektovanie názoru ľudí či pochybné politické dohody a kalkulácie," doplnil. Zároveň uviedol, že dobré veci chcú zachovať a vylepšiť, naopak, čo je zlé a neprípustné, zásadným spôsobom zmeniť.

Kaplan je zatiaľ jediným oficiálnym kandidátom na post primátora Michaloviec. Súčasná hlava mesta Viliam Zahorčák zatiaľ kandidatúru neohlásila.

TASR



Uverejnené: 08.05.2018 09:33:30 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.