files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V domácej derniére oveľa, Zemplínčania sa chcú rozlúčiť víťazstvom

Po domácej prehre so Senicou sa zdalo, že baráž o Európsku ligu pre futbalistov MFK Zemplín Michalovce je už pasé. Zverenci trénera Antona Šoltisa sa ale reálne do boja o siedmu priečku v nadstavbovej časti o udržanie sa vo Fortuna lige vrátili minulý týždeň, kedy zvíťazili na pôde Nitry 3:1 a aktuálne tak na celok spod Zobora strácajú iba tri body (v prípade rovnosti bodov vzájomné zápasy hovoria pre nich).

Zostávajúce dve kolá tak pre nich stále majú význam. Zakopnutie si už ale dovoliť nemôžu tak v sobotňajšom domácom súboji s Podbrezovou (17.45 hod.), ako aj v poslednom kole v Poprade proti Prešovu. „My sme to takto aj chceli. Po prehre so Senicou sme si povedali, že ešte o siedmu priečku zabojujeme. Víťazstvo v Nitre nás nabudilo, sme stále v hre a chceme tam byť aj po sobote,“ podotkol defenzívny záložník či stopér Martin Bednár. Nitra sa predstaví v predposlednom kole v Zlatých Moravciach, ktoré síce až tak body nezbierajú, no na druhej strane, aj Michalovčania sa mohli presvedčiť, že herne to ViOnu v jarnej časti ide. „Mohli by sa výsledkovo chytiť v sobotu,“ smeje sa slovenský mládežnícky reprezentant.

Súboj s Podbrezovou bude pre Michalovčanov v tejto sezóne určite posledným domácim. Aj preto si v tohtosezónnej derniére pred vlastnými divákmi chcú na svoje konto pripísať tri body. „Víťazstvo by bola pre nás ideálna rozlúčka s našimi divákmi. Chceme sa im odvďačiť za celú sezónu a preto chceme v sobotu vyhrať,“ zdôrazňuje Martin Bednár, podľa ktorého slov to ale bude ťažké. „Čaká nás nevyspytateľný súper, na ktorého si musíme dať pozor. Podbrezová má totiž kvalitné mužstvo, vyvážené viacerými skúsenými hráčmi. Uvidíme, v akej zostave nastúpime, keďže viacerých chlapcov trápi zranenia, no som o tom presvedčený, že zabojujeme o tri dôležité body.“ Mimochodom, hlasno sa hovorí o odchode tohto mládežníckeho reprezentanta. Bude teda sobotňajšia domáca rozlúčka aj jeho rozlúčkovou s michalovským štadiónom? „Uvidíme,“ znela strohá odpoveď Martina Bednára.

Peter Brendza



Uverejnené: 11.05.2018 15:04:02 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.