files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zdolal Podbrezovú, na Nitru stráca už iba bod

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v deviatom kole nadstavbovej časti o udržanie sa v najvyššej Fortuna lige na domácej pôde nad FK Železiarne Podbrezová 1:0 a keďže Nitra remizovala v Zlatých Moravciach 2:2, na siedmu priečku zaručujúcu baráž o Európsku ligu strácajú už iba jeden bod. O jediný gól v zápase sa v 41. minúte postaral japonský legionári Nishi Tsubasha. Zverenci trénera Antona Šoltisa ukončia sezónu budúcu sobotu 19. mája v Poprade, kde sa stretnú v prestížnom východoslovenskom derby s už istým vypadávajúcim Tatranom Prešov.

Prvý polčas priniesol zaujímavé dianie i gólové príležitosti na oboch stranách. V 16. minúte sa pri strele domáceho Turika vyznamenal brankár hostí Drobnjak a úspešný nebol krátko na to ani Bragin, ktorý v nádejnej pozícii minul bránku. O štyri minúty mohol prísť trest, ale osamotený Tereščenko neprekonal Biesczada. V 38. minúte sa už hráči Podbrezovej tešili, keď Bernardinovu strelu dorazil Breznaník, no gól neplatil pre ofsajd. Skóre sa však predsa len zmenilo ešte v prvom polčase, keď japonský stredopoliar v službách Michaloviec Niši využil zaváhanie v obrane hostí a efektne preloboval Drobnjaka - 1:0.

V druhom dejstve pribudlo nervozity i žltých kariet. Domáci v 53. minúte nepotrestali chybu brankára Drobnjaka, ten však podržal svoj tím pri veľkej šanci striedajúceho Sulleya v 75. minúte. Domáci v závere takmer prišli o tesné víťazstvo. V 88. minúte najskôr Bernardina nevyužil nedorozumenie brankára Biesczada s Kavkom a hrdinom Podbrezovej sa nestal ani Wiezik v nadstavenom čase, keď v páde neprekonal domáceho brankára.

MFK Zemplín Michalovce - FK Železiarne Podbrezová 1:0 (1:0)
Gól: 41. Niši.
Žlté karty: 50. Lepieš, 57. Tereščenko, 79. Viazanko, 90.+ Sedláček. (všetci Podbrezová), Rozhodovali: Dohál - Peter Kováč, Perát.
Divákov: 824.
MFK ZEMPLÍN: Biesczad - Žofčák, Kavka, Carrillo, Šimčák -Bednár - Koscelník, Turík, Niši (89. Harutyunyan), Kolesár (87. Antonov) - Bragin (68. Sulley).
FK ŽELEZIARNE: Drobnjak - Viazanko, Krivák, Djordjevič, Turňa - Sedláček, Breznaník (86. Mejri) - Tereščenko (67. Mojžiš), Bernardina, Jedinák - Lepieš (67. Wiezik)



Uverejnené: 12.05.2018 20:21:15 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.