files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Florbalová letná škola v Michalovciach

 

Florbalový klub FBK Michalovce nezabudol na najmenších ani cez letné prázdniny. Zorganizoval pre nich letnú školu florbalu, ktorá sa uskutoční každý štvrtok v priestoroch Základnej školy na Ulici T. J. Moussona ( 1. ZŠ ). Do tejto školy sa môžu prihlásiť nielen členovia klubu, ale aj záujemcovia o tento krásny šport.

Florbal je športom, ktorý v Michalovciach nie je veľmi rozšírený. Preto sa ho rozhodli činovníci tunajšieho klubu trochu spopularizovať. Spolu so Základnou školou na Ulici T. J. Moussona sa rozhodli realizovať letnú školu florbalu. Škola má za úlohu prilákať čo najviac záujemcov o tento šport a rozšíriť enklávu členov tunajšieho florbalového klubu. Nápad zorganizovať letnú školu sa zrodil v hlave predsedu klubu FBK Michalovce Mgr. Gerharda Puchíra. „Do tejto školy sa môžu prihlásiť žiaci základných škôl, ktorí majú o tento vášnivý šport záujem. Hľadáme hlavne deti, ktoré by chceli v tomto športe pokračovať a pôsobiť v našom klube“, povedal nám Puchír o smelých plánoch klubu. Každý, kto by mal záujem vyskúšať si tento šport, má teda dvere otvorené. „Tréningy sa začínajú každý štvrtok o 17. hodine na ZŠ Moussona, čo je vlastne 1. Základná škola“, dodal riaditeľ klubu. Prihlásiť sa môžu tak mladí chlapci ako aj dievčatá.

 

Klub FBK Michalovce má vo svojich radoch v súčasnosti družstvá chlapcov i dievčat v kategóriách mladších, starších žiakov a mužov. Tí sa pravidelne zúčastňujú na krajských majstrovstvách, starší žiaci boli dokonca dvakrát na majstrovstvá Slovenska. Momentálne sú členmi klubu iba mladí florbalisti zo základnej školy na tejto ulici. „Riaditeľka školy p. Kocurová veľmi podporuje tento šport a dáva nám jej priestory plne k dispozícií“, podotkol Puchír.

My len dodajme, že letná škola bude trvať celé prázdniny a záujemcovia sa môžu prihlásiť buď osobne každý štvrtok o 17. 00 na ZŠ Moussona, alebo kontaktovať klubových funkcionároch na tel. číslach, ktoré sú uvedené na internetovej stránke klubu www.fbkmichalovce.sk.
                              Peter Brendza



Uverejnené: 30.07.2010 08:13:39 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.