files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Martin Koscelník definitívne hráčom Liberca

Po Milanovi Šimčákovi opúšťa MFK Zemplín druhý kmeňový hráč. S ôsmimi gólmi najlepší strelec tímu Martin Koscelník sa na tri roky upísal českému Slovanu Liberec. 

Martin Koscelník sa upísal Slovanu Liberec na tri roky

Koscelník odchádza z Michaloviec po ôsmych rokoch. Predtým pôsobil v žiackych kategóriách Humenného. „Bol som vekom ešte starší žiak, keď som prišiel do Michaloviec. V meste som nastúpil na strednú školu, zažil som tam množstvo nezabudnuteľných vecí. Na Michalovce mám veľmi pekné spomienky, či už z osobného, alebo futbalového života. Jedným z najkrajších momentov je postup do prvej ligy. A tiež prvý gól medzi elitou...,“ poznamenal pre profutbal.sk Martin Koscelník, ktorý prvý prvoligový gól strelil v Ružomberku. Dokopy ich za tri roky v najvyššej súťaži nastrieľal pätnásť, z toho vlani osem.

Po výbornej sezóne sám cítil, že nastal čas na zmenu. „Ponuka Liberca prišla v správny čas a som za ňu nesmierne rád. Michalovce mi toho dali veľmi veľa. Samozrejme, každý futbalista má v hlave, že sa chce posunúť v kariére dopredu, do lepšieho klubu. Mne sa to teraz podarilo. Vďačím však za to hlavne Michalovciam, pretože ak by som na Zemplíne nepôsobil, dnes by som tu nebol. V klube mi dávali priestor hrať a zdokonaľovať sa, za čo im ďakujem,“ pokračoval Koscelník pre profutbal.sk a vzápätí na margo svojho nového zamestnávateľa dodal. „Je to klub s bohatou minulosťou a vysokými ambíciami. Je to pre mňa veľký krok vpred, predsa len, Liberec je niekde inde ako Michalovce. Samotná česká liga má určite sama o sebe vysokú úroveň. Viem, že Liberec pravidelne bojuje o pohárovú Európu. Verím, že tímu čo najviac pomôžem, aby sme naplnili stanovené ciele.“



Uverejnené: 15.06.2018 16:03:34 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.