files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

My sme Východ opäť v metropole Zemplína

Dávame iskru slovenskému folklóru a on nám ju vracia späť! Tisícky  ľudí sa o tom už presvedčili v Prešove či Vranove nad Topľou na letných podujatiach My sme východ, ktoré celkovo do piatich miest na východe prináša pivo Šariš, ako hrdý partner slovenského folklóru. Teraz sú na rade Michalovce, kde je v Parku študentov pre návštevníkov pripravený poriadne nadupaný program, s rezkou muzičkou, či súťažami ladenými na ľudovú nôtu.

O pravú východniarsku zábavu sa v Michalovciachod od 15.00 hod. postarajú Lukáš Adamec, Heľenine oči a zabávač Šoko. Okrem obľúbených kapiel sa môžete tešiť na srdcom východniarov – hudobníka Mariana Čekovského a moderátora Milana Juniora Zimnýkovala. Letný program vyvrcholí na začiatku septembra na obrovskej východniarskej párty priamo na Dni otvorených dverí v pivovare Šariš.

Klobúkový tanec s krígľami či súťaž v zapínaní Jánošíkovho opasku

Pripravené sú aj súťaže ladené na folklórnu nôtu. Návštevníci podujatia budú môcť preveriť svoje znalosti a uhádnuť ľudové porekadlá a piesne na základe nápovedí aláemoji ikony. Dámy si vyskúšajú, ako sa kedysi s obliekaním potrápili ich staré mamy a v časovom limite si budú musieť obliecť čo najviac sukní na motív pesničky Sedemdesiat sukien mala. Páni zase budú súťažiť v tom, ako rýchlo si dokážu zapnúť Jánošíkov opasok. Kto si trúfne, môže si s ostatnými na hlavnom pódiu vyskúšať klobúkový tanec s krígľami plnými piva. Vyhráva ten tím, ktorý rozleje najmenej piva.

Podporte projekty vo vašom regióne

Prvýkrát v rámci grantového programu Šariš ľuďom spúšťame verejné hlasovanie o špeciálnu prémiu tisíc eur. Zapojte sa do hlasovania online na stránke www.sarisludom.sk a po prvý raz aj na podujatiach My sme východ formou putovného informačného panelu, a to až do 25. augusta. Víťaz verejného hlasovania bude slávnostne vyhlásený na DOD v pivovare Šariš 1. septembra 2018!

Kde sa ešte uvidíme?

Deň otvorených dverí – pivovar Šariš - 1.9.2018 sa od 11.00 hod. môžete tešiť na Katarínu Knechtovú, Lukáša Adamca, Petra Nagyho, IMT Smile a ďalších hostí, ktorí sú na východe doma.



Uverejnené: 24.08.2018 14:28:40 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.