files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Za primátorku Trebišova bude kandidovať Beata Kereštanová

O post primátorky mesta Trebišov sa bude v novembrových komunálnych voľbách uchádzať nezávislá mestská poslankyňa a riaditeľka Múzea a Kultúrneho centra južného Zemplína Beáta Kereštanová. Kandidovať bude ako nezávislá.

"Stále rokujeme o podpore koalície politických strán, ale o týchto ďalších krokoch budete informovaní neskôr," uviedla v piatok pre novinárov. Svojou kandidatúrou prináša podľa svojich slov snahu o zmenu, nový vietor a alternatívu. "Hlavnou mojou ambíciou vo volebnej kampani bude, konečne, dovolím si povedať - po ôsmich rokoch, spojiť občanov mesta, pretože ostatných osem rokov bolo veľmi zlých vo vzťahu, narušili sa vzťahy občanov, narušila sa komunikácia, takže hlavnou výzvou bude - poďme sa spojiť pre lepší Trebišov," povedala k motívom kandidatúry. Konštatovala, že Trebišov je v súčasnosti mediálne známy v negatívnom svetle cez témy, ako je šírenie syfilisu a prostitúcia. Veľký potenciál pre rozvoj mesta však vidí v historických pamiatkach a cestovnom ruchu. Svoj program zverejní neskôr, k prioritám bude patriť aj riešenie rómskej problematiky, zlepšenie transparentnosti, komunikácie s občanmi a činnosti mestskej polície, ako aj osvetlenie, kúpalisko či pozemky na výstavbu nových bytov a rodinných domov. "Lepšia komunikácia medzi primátorom a poslancami, medzi primátorom a občanmi je to najdôležitejšie, myslím si, čo v Trebišove chýba. Musíme byť informovaní, primátor musí počúvať, čo občanov trápi," pokračovala.

V rámci mestského zastupiteľstva jej v posledných rokoch chýbala dohoda na základných a principiálnych témach a problémoch, väčšinou sa podľa nej riešili len žabomyšie vojny a podružné záležitosti, svojím prístupom chce spory prekonávať. Kereštanová je dosiaľ prvá, ktorá ohlásila kandidatúru na primátora Trebišova. Ani súčasný primátor Marek Čižmár (nezávislý) tak zatiaľ neurobil.

TASR



Uverejnené: 24.08.2018 18:14:40 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.