files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dorastenci MFK Zemplín v premiére prehrali u nováčika

Prvoligoví dorastenci Michaloviec odštartovali v sobotu už svoj štvrtý ročník medzi elitou. V úvodnom kole našej najvyššej mládežníckej súťaže vo futbale sa predstavili na ihrisku nováčika v Brezovej pod Bradlom, kde po vyrovnanom priebehu podľahli domácim 0:1. Najbližšie sa doma predstavia už v utorok proti Ružomberku, začiatok stretnutia je o 14.00 hod.

Napriek tomu, že zverenci trénera Vladimíra Rusnáka mladšieho sa predstavili až bez pätice hráčov základnej zostavy (Špilár, Kunca, Breda, Danko, Kovaľ) i bez maďarského stredopoliara Vasasa, postarali sa o kvalitný zápas. O jeho výsledku rozhodla chyba stopéra Tušeka tesne pred záverom prvého polčasu. „Určite sme mali viac z hry. Domáci, ktorých kvalitu dvíhali až traja urastení senegalskí legionári, sa spoliehali predovšetkým na nakopávané lopty, ktoré sme s prehľadom riešili. Prišla však jediná chyba a po nej rozhodujúci moment zápasu... Veľkú možnosť vyrovnať sme mali v závere stretnutie, ale útočník Forgáč v koncovke neuspel,“ povedal tréner starších dorastencov Michaloviec Vladimír Rusnák mladší.

 (Foto: Útočník Lukáš Forgáč sa v sobotu takejto gólovej radosti nedočkal )

V utorok sa mladí Michalovčania predstavia doma a keď nastúpia v silnejšom zložení, mohli by čosi uchmatnúť kvalitnému súperovi z Ružomberka. „O tom, či k nám pribudne niekto z A-mužstva, alebo sa k nám pripojí ktosi zo zranených, sa ešte nerozhodlo. K dispozícii by však mal byť už maďarský stredopoliar Vasas. Každopádne doma body strácať nechceme, preto je našim cieľom víťazstvo. Nebude to však jednoduché, pretože tím Ružomberka je zložené prevažne z hráčov minuloročného mladšieho dorastu, ktorý získal majstrovský titul,“ dodal tréner.

 

Štatistika

 

Brezová p./Br. - Michalovce 1:0 (1:0)

Gól: 43. Ndjade Pape Chejkh.

 

MFK ZEMPLÍN: Hajda - Mano (75. Verčimák), Urban, Tušek (65. Pavlov), Ivanko - Fedor, Podhorín, Kaško (59. Jacko), Žido - Dulovič, L. Forgáč.

Najbližší program: 2. kolo (utorok 10. 8. 2010 o 14.00 hod.): Michalovce - Ružomberok, 3. kolo (sobota 14. 8. 2010 o 11.00 hod.): Žilina - Michalovce.                            (juke)



Uverejnené: 09.08.2010 20:21:52 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.