files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Lastomír doma prehral

 

V úvodnom zápase sezóny sa predstavil Lastormír doma proti Cejkovu. V priemernom stretnutí videli diváci jediný gól, ten však padol do domácej siete.

Na lastomírskom štadióne sa na úvod novej sezóny hral iba futbal priemernej úrovne. Ako prví pohrozili hostia, po zlom obrannom odkope Andrašova nepresne strieľal M. Bodnár. O dve minúty po akcii Pada s M. Juraškom poslal odrazenú loptu vysoko do nebies domáci Mucha. V 15.minúte chybovali v strede obrany domáci, lopty sa zmocnil M. Bodnár, no gólman Lastomíra J. Adam jeho strelu na dvakrát kryl. Po vyše polhodine hry vyskúšal pozornosť brankára hostí Luterána domáci útočník M. Juraško strelou nad. Cejkovčania boli v prvom dejstve aktívnejším mužstvom a v 38.minúte sa dočkali zaslúženej odmeny, keď v rohu ihriska vybojoval loptu Ivančo, prihral nabiehajúcemu Slovjakovi, ktorý s prispením teču prekonal domáceho brankára J. Adama. O minútu nato pekne odcentroval domáci Mucha, ale v šestnástke nikoho nenašiel. Do druhého polčasu vstúpil Lastomír aktívnejšie, v pokutovom území zakončoval M. Juraško, ale jeho strelu obrana hostí zblokovala na roh. O niekoľko minút neskôr zahrával trestný kop domáci Pado, lopta sa po trme – vrme odrazila až ku Kačmárovi, ktorý ju poslal vysoko nad. Dobú príležitosť na vyrovnanie mali Lastomírčania v 74.minúte, keď roh striedajúceho Ketcema vykopli obrancovia hostí z prázdnej brány a v  79.minúte priamy kop toho istého hráča skončil tesne mimo brány. Hostia podnikali do otvorenej obrany domácich nebezpečné protiútoky, po jednom z nich v 86.minúte unikol striedajúci Krivenko, v šestnástke ho nedovolene zastavil Senjuž, ale následný pokutový kop Jeneia domáci gólman J. Adam vyrazil. V 90.minúte strelu domáceho I. Adama hostia odkopli na roh, a keď v posledných sekundách hry M. Juraško z dobrej pozície pálil mimo brány hostí, odviezli si Cejkovčania z lastomírskej pôdy všetky 3 body.

OFK Lastomír – TJ Družstevník Cejkov   0:1 (0:1)

 

Gól: 38. Slovjak. ŽK: M. Vaľo, Senjuž, Ketcem – Jenei, Gatyáš, Pred 120 divákmi rozhodoval Pika.

OFK: J. Adam – J. Andrašov, Senjuž, Kačmár – Mucha, M. Vaľo, Bubeňko (58. Ketcem), Pado (79. Krišo), L. Jurčo (73. Dufinec) – M. Juraško, I. Adam.

 

                                                 (ra)



Uverejnené: 09.08.2010 20:24:52 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.