files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla po výhre nad SR 20 znova na čelo St. Nicolaus I. ligy

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili vo vloženom stretnutí St. Nicolaus I. ligy nad tímom HK Orange SR 20 7:4 a vrátili sa tak na prvé miesto v tabuľke. Tri góly do siete mladíkov zaknihoval Marek Mašlonka, zvyšné pridali Tomáš Banovský, Radovan Cútt, Mário Róth a Lukáš Hamráček. Zverenci trénera Miroslava Chudého sa doma predstavia aj v stredu, kedy v tradičnom čase o 17.30 hod. privítajú v rámci siedmeho kola Trnavu.

Favorit mal výborný vstup do zápasu, keď od úvodných sekúnd zatlačil mladíkov do ich pásma. Brankár Sklenár ešte odolal pri Róthovej tutovke spomedzi kruhov, no pri zakončení Banovského v piatej minúte už bol bezmocný. Postupom času sa do hry dostávali aj mladíci. Tí mohli vyrovnať počas presilovky po faule Kolbu. Michalovský kapitán sa hneď po návrate na ľad dostal do prečíslenia dvoch na jedného, v dobrej pozícii ale neprekonal Sklenára. Ten odolal aj pri Hančákovej delovke. Hneď na to chybovala aj michalovská obrana a Joščák efektne prekonal Adama Trenčana. Duklu mohol opäť poslať do vedenia Radovan Cútt, ktorý ale spomedzi kruhov mieril iba do dobre postaveného Sklenára.

To, čo nevyšlo centrovi druhej michalovskej lajny na konci prvej tretiny, vyšlo mu v presilovke na začiatku tej druhej. Druhá michalovská formácia v nej rozkrútila kolotoč a Radovan Cútt z dobrej pozície prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Michalovská Dukla sa ale dlho z vedenia netešila. V 24. minúte totiž nachytal na hruškách jej brankára Trenčana Havrila. Chlieb zápasu sa lámal v druhej desaťminútovke druhej časti. V nej sa v rýchlom slede z brejkov presadili Mário Róth s Marekom Mašlonkom, ktorý definitívne ukľudnili favorita.

Ten odolal dvom presilovkám na konci druhej tretiny, no tretej, jedenásťsekundovej o dvoch hráčov už nie, keď na 3:4 znížil Joščák. Michalovčania ale ihneď odpovedali. Vo vlastnom oslabení ušiel mladíkom Mašlonka a svojím druhým gólom poslal Duklu opäť do dvojgólového vedenia. Ešte v následnej presilovke ale opäť vrátil mladíkov do hry Kover. Domáci však drámu nepripustili. V 51. minúte Safaraleyev krásne našiel Hamráčka, ktorý zvýšil na 6:4 a o niekoľko sekúnd sa presadil aj Mašlonka, ktorý nekompromisnou strelou uzavrel svoj hetrik, ako aj skóre duelu. 

HK Dukla Ingema Michalovce - HK Orange SR 20 7:4 (1:1), 3:1, 3:2)
Góly: 5. Banovský (Cútt), 22. Cútt (Chalupa) pres/1, 33. Róth (Kolba, Linet), 34. Mašlonka (Gavrik, Hopkovič),  45. Mašlonka (Piatak, Bdžoch) oslab/1, 51. Hamráček (Safaraleyev, Valečko), 52. Mašlonka (Valečko, Novický) - 12. L. Lunter (Giertl, Juščák), 24. Havrila (Urbánek), 44. L. Lunter (Švec) pres/2, 46. Kover (Maňák, Havrila) pres/1. 
Vylúčení: 5:2. Presilovky: 1:2. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: P. Korba, Mihaľov - Jobbágy, Riš. Divákov: 650.
HK DUKLA INGEMA: A. Trenčan - Kolba, Bdžoch, Valečko, Hančák, Novický, Hopkovič, Balko - Mašlonka, Piatak, Gavrik - Banovský, Cútt, Chalupa - Róth, Linet, Safaraleyev - Hamráček, Toma, Pulščák.
HK ORANGE 20: Sklenár - Nahálka, Boldižár, Kupec, Maňák, Golian, Brincko, Švec, Štefanka - Fafrák, Kollár, Džugan -  Kover, Urbánek, Havrila -  Juščák, Giertl, L. Lunter - Záhradník, Mriglot, R. Svitana.



Uverejnené: 01.10.2018 20:37:33

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623