files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Šuhajíci pri panvici v Thermal ŠÍRAVA SPA RESORT****

Projekt vznikol kvôli tomu, aby sa varenie stalo  zábavou a jedlo zážitkom, čo je aj hlavným mottom Šuhajíkov pri panvici. Zastrešuje ho dvojica v zložení Marek Ort a Milan Junior Zimnýkoval.  

Marek Ort je kuchárom novej generácie a tiež viceprezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Zo Šuhajíkov je to práve on, ktorý varí a učí zároveň.  Milan Junior Zimnýkoval  vás určite zabaví a vytvorí úžasnú atmosféru. Je tiež fanúšikom poctivej gastronómie a špecialistom na zážitky.

Kulinárska šou v podaní Šuhajíkov pri panvici – šéfkuchára Mareka Orta a moderátora Milana Juniora Zimnýkovala, prilákala zvedavcov a pôžitkárov do Thermal ŠÍRAVA SPA RESORT****

Duo Marek Ort a Milan Junior Zimnýkoval predstavilo materskú platformu zvyšujúcu popularitu zážitkovej gastronómie. Pre návštevníkov Thermal ŠÍRAVA SPA RESORT**** pripravili špeciálne kulinárske menu, pozostávajúce z predjedla, polievky, hlavného jedla  a dezertu. Cieľom jedinečnej kulinárskej šou bola ukážka, ako sa dá kulinársky vyšantiť či spojiť zdanlivo nespojiteľné. Veď posúďte sami:

Predjedlo: Konfitovaný králik v masle s čerstvými bylinkami a praženými orechmi a karamelizovanou cibuľkou
Polievka: Svieža polievka z pečeného karfiolu, cheddarový chips a slaninová saláma
Hlavné jedlo: Jeleň s hubami, borievkou a tekvicou
Dezert: Marinované hrušky s kandizovaným zázvorom a gorgonzolou na sladko

K umocneniu zážitku a k skvelej atmosfére jednoznačne prispeli hlavní aktéri, ale aj prostredie nedávno otvoreného Thermal ŠÍRAVA SPA RESORT****, ktorý svojimi službami pozdvihujeúroveň cestovného ruchu na Dolnom Zemplíne.



Uverejnené: 08.10.2018 14:19:07

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623