files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Autonehody posledných dní : Auto verzus bicykel a piati zranení

K dopravnej nehode s ťažkým zranením došlo v stredu (11.08.2010) na ceste medzi obcou Klokočov a Michalovcami.  K vážnej dopravnej nehode došlo aj deň predtým medzi Michalovcami a Lastomírom, zranilo sa 5 osôb.

V stredu (11.8.2010) okolo 17,55 hod. došlo na ceste II. triedy medzi obcou Klokočov a Michalovcami k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom zn. Ford Monde, ktoré viedol 33-ročný vodič z Klokočova a 43-ročným cyklistom z Michaloviec.

Vodič viedol vozidlo v smere od obce Klokočov na Michalovce, kde pri PD Vinné s vozidlom zastavil pri pravej krajnici. To si cyklista nevšimol a prednou časťou bicykla narazil do odstaveného vozidla. Pri dopravnej nehode utrpel cyklista ťažké zranenie s dobou liečenia a PN dva mesiace. Alkohol u vodiča a cyklistu zistený nebol. Pri dopravnej nehode na bicykli vznikla škoda 100,-€ a na vozidle škoda 500,-€.

 

V utorok (10.08.2010) okolo 13.30 hod. došlo na ceste medzi Michalovcami a obcou Lastomír  k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom zn. Kia Sorento, ktoré viedol 20-ročný vodič z Lastomíra (vozidlo viedol aj napriek tomu, že mu bol uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá) a osobným motorovým vozidlom zn.

VW Polo, ktoré viedol 20- ročný vodič z obce Slavkovce. Vodič Kie viedol vozidlo v smere od Michaloviec na obec Lastomír, kde pri prejazde mierne ľavotočivej zákruty v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy a svojim schopnostiam dostal s vozidlom šmyk. Následne prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s oproti idúcim vozidlom VW Polo. Pri dopravnej nehode utrpela 19-ročná spolujazdkyňa vo vozidle Kia ľahké zranenia. Vodič VW Polo a jeho spolujazdec (18) utrpeli ťažké zranenia, ďalší dvaja spolujazdci (21,19) sa zranili ľahko. U vodičov dychovou skúškou požitie alkoholu zistené nebolo. Na vozidle VW Polo vznikla škoda cca 2.000,-€ a na vozidle Kia škoda cca 4.000,-€.



Uverejnené: 12.08.2010 07:57:07 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.