files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín do konca roka bez Kavku, so Šostákom rozviazali zmluvu

Bez dvoch opôr zadných radov sa do konca jesennej časti musí zaobísť tréner MFK Zemplín Michalovce Anton Šoltis. Ako informuje Denník Korzár na svojej internetovej stránke, stopér Peter Kavka sa v týchto dňoch podrobil operácii kolena, ktorá ho vyradí minimálne do konca roka.

Odchovanec košického futbalu sa naposledy v michalovskom drese predstavil 22. septembra v Nitre. Pod Zoborom odohral akurát prvý polčas, do toho druhého ho už nepustilo zranené koleno. „Pobolievalo ma už dlhšie, ale až časom to dospelo do takého štádia, že som s tým nedokázal fungovať. Tak som absolvoval vyšetrenie magnetickou rezonanciou, ktorá odhalila, že mám poškodenú chrupavku v kolene. Doktor mi povedal, že je to úrazové zranenie, ktoré som si musel privodiť v nejakom súboji,“ poznamenal pre Korzár Peter Kavka. Ten si kvôli operácii nezahrá do konca tohto roka. „Pripravený by som mal byť akurát na začiatok zimnej prípravy, teda krátko po novom roku,“ pokračoval Peter Kavka, ktorý vzápätí pre Korzár dodal. „Nebolo to príjemné, keď som zistil, že sa musím podrobiť zákroku. Mal som dovtedy skoro plnú minutáž, odrazu sa však situácia zmenila a ja budem musieť niekoľko týždňov stáť. Vo futbalovom živote to tak však býva a mne nezostáva nič iné, ako sa s tým len vysporiadať, zabojovať a vrátiť sa v čo najlepšom stave.“ Otázne je, či pri návrate na trávnik budeme pri Kavkovi hovoriť aj o návrate do Michaloviec. Koncom roka mu totiž uplynie platnosť zmluvy...

Druhým hráčom, ktorého definitívne na ihrisku v drese Michaloviec neuvidíme, je ďalší stopér Ladislav Šosták. Toho v minulých dňoch potrestala disciplinárka Slovenského futbalového zväzu zákazom činnosti na 30 mesiacov. Šosták pyká za kauzu ovplyvňovania zápasov, v ktorej bol obvinený podobne ako ďalšia jedenástka hráčov. V uplynulých dňoch sa tento urastený obranca s vedením MFK Zemplín dohodol na ukončení zmluvy, ktorá mala pôvodne vypršať 30. júna 2019. Šosták od svojho príchodu k Laborcu v lete minulého roku odohral za Michalovce vinou zranení a trestu iba 5 ligových zápasov.

Zdroj: Denník Korzár (foto: Róbert Andrejov)



Uverejnené: 22.10.2018 17:19:58 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.