files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín k lídrovi bez nervozity, cieľom natiahnúť sériu bez prehry

Futbalisti MFK Zemplín sa po tom, čo dlhšiu dobu uzatvárali tabuľku najvyššej Fortuna ligy, rozbehli. V štyroch zápasoch v rade, aj keď hrali proti tímom okupujúcich miesta v prvej šestke, neprehali a rázom sa odpútali z posledného miesta.

„Séria bez prehry nás po tom nie najlepšom začiatku určite teší. Ja verím, že to ešte potiahneme aj ďalej. Momentálne sa nám darí a verím, že to potvrdíme aj v ďalších zápasoch,“ poznamenal tréner MFK Zemplín Anton Šoltis, ktorý následne odpovedal aj na otázku, že jeho tím boduje práve proti tímom okupujúcim hornú polovicu tabuľky. „Asi nám vyhovuje ich štýl hry. Súper je favoritom, my nemáme čo stratiť. Môže to byť aj faktor psychiky, že sa nevieme uvoľniť proti tímom hrajúcich o spodok tabuľky, ale skôr vtedy, keď nie sme favoritom. V prvých dueloch sezóny nám nešla efektivita, ktorú v posledných zápasoch ukazujeme. Keď ste efektívni, môžete hrať proti hocikomu, o čom sa v týchto dňoch aj sami presvedčujeme,“ pokračoval michalovský lodivod.

Zemplínčania budú môcť svoju sériu bez prehry natiahnúť už túto sobotu, kedy sa na Pasienkoch predstavia proti lídrovi súťaže Slovanu Bratislava. Prvé meranie síl týchto súperov skončilo v auguste víťazstvom „belasých“ 2:1, hoci diváci videli vyrovnanú partiu. „Slovan má 22-členný káder, ktorý je nabitý obrovskou kvalitou. Nič ľahké nás rozhodne nečaká. Musíme vychádzať z tej organizácie, z ktorej sme vychádzali aj v posledných zápasoch. Keď budeme efektívni a Slovanu zavrieme tie priestory, z ktorých sú nebezpeční, tak máme šancu na úspech. Na Pasienkoch opäť nemáme čo stratiť. Ja verím, že môžeme byť úspešní a z Bratislavy necestovať domov naprázdno,“ dodal Anton Šoltis.

Peter Brendza



Uverejnené: 02.11.2018 16:39:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.