files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víkendová bilancia nehôd - dvaja ťažko zranení, traja ľahko a škoda skoro 20000 eur

Počas víkendu sa na dolnom Zemplíne uskutočnili tri dopravné nehody. Autá sa zrazili medzi sebou, s motocyklistom, aj chodcom. Víkendová bilancia sú dvaja ťažko zranení, traja ľahko a škoda takmer 20000 eur.

V sobotu (3.11.) krátko po 22. hodine vodičovi, ktorý v obci Voľa v smere na mesto Michalovce viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda Fabia, od pravého okraja vozovky do jazdnej dráhy náhle vstúpil chodec bez reflexných prvkov, čím došlo k zrážke chodca a vozidla.

Chodec po dopravnej nehode spadol na vozovku a vozidlo ostalo stáť v priekope pred jedným z rodinných domov v obci Voľa. Vodič vozidla bol na mieste podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom, chodcovi bola na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu bola odobratá krv. Podľa predbežnej lekárskej správy chodec pri zrážke utrpel ťažké zranenia. Predbežná škoda na vozidle bola vyčíslená na 300 eur. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.


V nedeľu 4. novembra okolo 14.30 hodiny došlo na križovatke Vinianskej cesty a Severnej ulice v Michalovciach k dopravnej nehode, pri ktorej podľa doterajších zistení vodička s osobným motorovým vozidlom zn. Škoda Superb pravdepodobne nerešpektovala dopravnú značku "Daj prednosť v jazde" a vošla s vozidlom z cesty označenej ako vedľajšia cesta do križovatky, kde došlo k zrážke s motocyklom, ktoré vodič viedol po ceste označenej ako hlavná cesta smerom od Zemplínskej Šíravy.

Motocyklista pri dopravnej nehode utrpel podľa predbežnej lekárskej správy ťažké zranenia. Dychová skúška u oboch účastníkov dopravnej nehody bola negatívna. Predbežná škoda bola vyčíslená na 6.000 eur. Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie a vodičku obvinil z prečinu ublíženia na zdraví.


Krátko pred 19.30 hodinou pri dopravnej nehode v katastri obci Kravany v okrese Trebišov vodič s osobným motorovým vozidlom zn. Audi, smerujúcim od obce Bačkov ku križovatke obcí Bačkov – Kravany – Sečovce a Albinov, pri odbočovaní vľavo nedal prednosť proti idúcemu vozidlu zn. Kia Rio, smerujúcemu na obec Bačkov, čím došlo k čelnej zrážke vozidiel.

Vykonanou dychovou skúškou nebolo u vodičov zistené požitie alkoholických nápojov. Podľa predbežnej lekárskej správy si zranenie vodiča vozidla zn. Audi vyžiadalo jednorazové ošetrenie, jeho spolujazdkyňa sa zranila ľahko, vodič vozidla zn. Kia Rio utrpel zranenia s dobou liečenia do 42 dní.  Predbežná škoda na vozidlách bola vyčíslená na 12.500 eur.


Presná príčina všetkých dopravných nehôd, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. 



Uverejnené: 05.11.2018 14:47:34 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.