files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v repríze lanského finále zdolala Skalicu 6:2

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v šlágri sedemnásteho kola St. Nicolaus I. ligy na domácom ľade nad HK Skalica 6:2 a upevnili si tak prvé miesto v tabuľke. Dva góly do siete Záhorákov zaknihoval Mário Róth, po jednom pridali Radovan Cútt, Lukáš Hamráček, Jakub Linet a Damián Novický. Zverenci trénera Miroslava Chudého sa najbližšie v stredu predstavia v Trnave, doma ich uvidíme v piatok 16. novembra, kedy v tradičnom čase od 17.30 hod. privítajú Spišskú Novú Ves.

Skaličania pricestovali na Zemplín po dvoch prehrách v rade, ktoré chceli odčiniť práve v repríze lanského finále. A gólovo mohli udrieť ako prví, keď strelu Hujsu zastavila žrdka michalovskej brány. Na druhej strane neprekonal Romančíka z dobrej pozície Jakub Linet. V štvrej minúte putoval na trestnú lavicu Safaraleyev, jeho faul ale hostia gólovo nepotrestali a mohli za to pykať. Hneď po návrate z trestnej lavice sa totiž ruský útočník v službách Dukly pustil do ofenzívnej akcie a iba kúsok chýbal, aby sa mu nepodarilo zasunúť puk za Romančíkov chrbát. V desiatej minúte sa už ale Michalovčania tešili z úvodného gólu. Do prečíslenia sa dostali Safaraleyev s Róthom, ktorý nikým nestrážený zasunul puk za Romančíkov chrbát – 1:0.

Aj v druhej tretine pokračoval zaujímavý hokej z oboch strán. Chlieb zápasu sa lámal v prvej desaťminútovke tejto časti. Michalovský brankár Adam Trenčan sa najskôr zaskvel pri tutovkách Okoličányho s Mrázikom, Safaraleyev zase na druhej strane neuspel z trestného strieľania nariadeného po faule na Chalupu. Skóre sa menilo až v 28. minúte. Valečko napriahol od modrej a jeho strelu tečoval do siete Radovan Cútt. O dve minúty neskôr ušiel obrane Skaličanov Lukáš Hamráček, ktorý nekompromisne upravil na 3:0. Hostia následne neuspeli pri brejku dvoch na jedného. V 35. minúte Jaša ale už v presilovke znížil na 1:3.

Aj úvod tretej tretiny patril hosťom, Adam Trenčan sa opäť vyznamenal pri šanciach Jaša a Okoličányho. Za nevyužité šance prišiel trest. Mário Róth nabil v 47. minúte Jakubovi Linetovi a najproduktívnejší hráč súťaže zvýšil na 4:1. Tento gól definitívne zlomil zápas na stranu Zemplínčanov. Tí následne pridali v 55. minúte Róthom piaty a o dve minúty neskôr Novickým šiesty gól. Skaličanom sa už podarilo iba kozmeticky upraviť skóre, keď na konečných 6:2 upravoval Daniel Štumpf.

HK Dukla Ingema Michalovce - HK Skalica 6:2 (1:0, 2:1, 3:1)
Góly: 10. Róth (Safaraleyev, Hopkovič), 28. Cútt (Valečko, Banovský), 30. Hamráček (Chalupa, Novický), 48. Linet (Róth), 55. Róth (Linet, Cútt) pres/1, 57. Novický (Chalupa, Hamráček) – 36. Jaša (Trávniček, Jurák) pres/1, 57. Štumpf (Jurák).
Vylúčení: 3:6. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Korba - Homola, Jobbágy. Divákov: 1639.
HK DUKLA INGEMA: Trenčan – Korenko, Kolba, Hančák, Novický, Hopkovič, Valečko, Bdžoch, Pulščák – Gavrik, Piatak, Mašlonka – Banovský, Cútt, Mesaroš – Safaraleyev, Linet, Róth – Chalupa, Toma, Hamráček.
HK: Romančík – Janík, Kotzman, Mrázik, Pač, Straka, Hílek, Škápik, Trávniček – Janáč, Kňazev, Okoličány, Štumpf, Dufek, Hujsa, Jaša, Mowrey, Jurák, A. Kotzman, Trnka, Vaškovič.



Uverejnené: 11.11.2018 20:42:21
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.