files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na zamestnanca Okresného úradu v Michalovciach podal prokurátor obžalobu

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal na Špecializovaný trestný súd (ŠTS) v Pezinku tento týždeň obžalobu na zamestnanca Okresného úradu v Michalovciach Juraja L. v korupčnej kauze. TASR informovala hovorkyňa ÚŠP Jana Tökölyová.

"Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podal 20. novembra na Špecializovaný trestný súd obžalobu na Juraja L. za pokračovací zločin prijímania úplatku za tri skutky. Skutky mal spáchať v roku 2017 ako zamestnanec Okresného úradu v Michalovciach v súvislosti s vybavovaním žiadostí o prihlásenie vozidiel dovezených zo zahraničia," konkretizovala hovorkyňa.


V tejto súvislosti už v druhej polovici minulého mesiaca podal prokurátor ÚŠP na ŠTS v Pezinku obžalobu na štyri osoby obvinené v rovnakom korupčnom prípade. "Prokurátor ÚŠP podal od 18. do 22. októbra na ŠTS obžalobu na obvinených Martina Š., Jána K., Andreja Š. a Pavla K. za prečin podplácania. Všetci títo páchatelia mali dať alebo sľúbiť úplatok Jurajovi L., odbornému radcovi odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácií oddelenia cestnej dopravy Okresného úradu Michalovce v súvislosti s dovezenými vozidlami zo zahraničia a ich prihlásením," povedala vtedy hovorkyňa Tökölyová. Martin Š. ponúkal úplatok za poskytnuté odborné rady súvisiace s prihlásením dovezeného vozidla a ostatné obvinené osoby zase za prihlásenie motorového vozidla. Voči Jurajovi L. vtedy ešte nebolo ukončené prípravné konanie.

TASR (foto: ilustračné, internet)



Uverejnené: 25.11.2018 11:34:15 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.