files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nika Karch ukončí úspešný rok vianočným koncertom

Speváčka Nika Karch, ktorá prevažnú časť roka koncertovala po celej Európe s kapelou Rednex, si na záver roka pripravila výnimočný koncert pre svojich rodákov, na ktorý si pozvala aj zaujímavých hostí. Na jednom pódiu sa tak s Nikou stretnú Ľudová hudba folklórneho súboru Zemplín, detský spevácky zbor Promusica - Magnólia či Róbert Hvostáľ.

,,Veľmi sa teším na tento jedinečný koncert v mojom rodnom meste. Po celoročnom koncertovaní po Európe s Rednexom, nemôžem tento rok ukončiť krajšie, ako koncertom doma. Spolu so mnou moji skvelí hostia, ktorí sú zárukou obrovskej kvality. Všetci účinkujúci máme spoločnú vec a to, že sme Michalovčania a tento koncert robíme pre všetkých Michalovčanov prezradila s úsmevom Nika, ktorá tohto roku stála na pódiách s Rednexom v štátoch ako Severné Írsko, Anglicko, Portugalsko, Slovensko, Španielsko, Rakúsko, Poľsko, Fínsko, Nemecko, Rumunsko, Maďarsko, Lotyšsko či Švajčiarsko. ,,Budúci rok v marci ma čaká turné s Rednexom po Japonsku, či veľa koncertov a letných festivalov po celej Európe. Rednex máva zhruba 70 koncertov za rok a ja som veľmi vďačná za šancu, ktorú som od nich dostala. Veľmi si to užívam a nič krajšie ma nemohlo postretnúť. Je to náročné, no zároveň nádherne. Spievať v Belfaste pred desať tisíc ľuďmi, v Lisabone pred  dvanásť tisíc či na letisku v  poľskom Lubine pred 15 tisíc ľuďmi je niečo, čo by som dopriala zažiť všetkým. Od manažmentu kapely mám informáciu, že v lete budeme hrať obrovský festival v Nemecku, ktorý každoročne navštívi asi 50.000 ľudí“ prezradila Zoe, ako znie jej meno v Rednexe.

Nika sa už teraz sústredí len na svoj Vianočný koncert, ktorý bude 17 decembra v MsKS v Michalovciach. ,,Doprevádzať ma bude ľudová hudba folklórneho súboru Zemplín. Je to pre mňa úplne niečo nové a určite to bude zaujímavé aj pre ľudí. Úprava mojich, vianočných, ľudových či ,,rednexáckych“ skladieb do aranžmánu ľudových nástrojov znie vynikajúco. V programe vystúpi aj michalovský detský spevácky zbor Pro Musica - Magnólia, ktorý je veľmi úspešný aj za hranicami Slovenska či šikovný hudobník Róbert Hvostáľ. Pre mňa to bude na dlhšiu dobu posledný koncert doma v Michalovciach, na ktorý sa veľmi teším. Aj preto by som chcela pozvať všetkých ľudí z Michaloviec a blízkeho okolia. Lístky sa míňajú,  tak ak to nechcú premeškať, nech si ich čím skôr zadovážia a prídu si tak spoločne s nami užiť tento hudobne nezvyčajný predvianočný večer “ ukončila speváčka Nika Karch.



Uverejnené: 10.12.2018 19:49:52 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.