files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prehra michalovskej Dukly v gólovej prestrelke na Záhorí

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali v zápase 28. kola St. Nicolaus I. ligy na ľade HK Skalica 4:6. O góly Dukly sa postarali Matej Giľák, Mário Róth, Igor Safaralejev a Marek Mašlonka. Zverenci trénera Miroslava Chudého sa v najbližšom 29. kole predstavia na domácom ľade, keď v nedeľu 16. decembra v tradičnom čase od 17.30 hod. privítajú Trnavu.

V skalickej Hant aréne sa v prvej tretine hral ofenzívny hokej z oboch strán. Lepšie začali hostia, ktorí sa v šiestej minúte zásluhou novej posily Mateja Giľáka ujali vedenia. Hneď na to Skaličania získali šancu na vyrovnanie, keď na trestnú lavicu putoval Radovan Cútt. Michalovský stredný útočník sa na „lavici hanby“ zdržal iba osem sekúnd. Presilovú hru využil Ľuboš Vaškovič - 1:1. Po vyrovnávajúcom góle sa obaja snažili strhnúť vedenie na svoju stranu. V pätnástej minúte zakombinoval tretí skalický útok a na konci úspešnej akcie bol Dávid Jaša 2:1. O tridsať sekúnd neskôr Skaličania viedli dvojgólovým rozdielom, po tom, čo sa gólovo presadil aj Martin Hujsa - 3:1. Michalovčanov vrátil do hry kontaktným gólom v 29. minúte Mário Róth. Následne putoval na trestnú lavicu Brincko, Skaličania ale jeho faul gólom nepotrestali. Hneď na to dostali presilovkovú možnosť aj hostia, ktorí naopak v prevahe o jedného hráča uspeli. Vylúčenie Mrázika potrestal po trinástich sekundách Igor Safaralejev – 3:3. Vyrovnaný stav ale dlho neostal. Už o štyridsať sekúnd po michalovskom góle totiž po druhýkrát v zápase udrel Dávid Jaša, ktorý tak opäť poslal Záhorákov do vedenia. V úvode tretej tretiny sa domáci opäť dostali do dvojgólového vedenia. V 45. minúte sa presadil Tomáš Trnka, ktorý tak upravil už na 5:3. Odpoveď Michalovčanov prišla v 48. minúte, keď v presilovke Marek Mašlonka znížil na rozdiel jedného gólu. Líder tabuľky sa ale ďalšieho vyrovnania už nedočkal. Navyše, v poslednej minúte pečatil skalické víťazstvo gólom do prázdnej brány Ľubomír Vaškovič.

HK Skalica - HK Dukla Ingema Michalovce 6:4 (3:1, 1:2, 2:1)
Góly: 7. Vaškovič (Hujsa, Škápik) pres/, 15. Jaša (A. Kotzman, Trnka), 15. Hujsa (Škápik, Vaškovič), 36. Jaša (A. Kotzman, A. Straka), 45. Trnka (A. Kotzman), 60. Vaškovič (Hujsa, D. Okoličány) – 6. Giľák (Bdžoch, Piatak), 29. Róth (Hopkovič, Hančák), 35. Safaralejev (Cútt, Róth) pres/, 48. Mašlonka (Piatak) pres/.
Vylúčení: 2:3.  Presilovky: 1:2. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Žák - Šefčík, Junek. Divákov: 587.
HK: Trutt - Škápik, Janík, Trávniček, Pač, K. Grman, A. Straka, Vanek, Mrázik - Vaškovič, Hujsa, D. Okoličány - Jurák, Mowrey, Štumpf - A. Kotzman, Jaša, Trnka - P. Kotzman, Dufek, Kňažev.
HK DUKLA INGEMA:  A. Trenčan - Kolba, Brincko, Valečko, Hančák, Novický, Hopkovič, Bdžoch, Korenko - Giľák, Piatak, Mašlonka - Banovský, Cútt, Pulščák - Róth, Linet, Safaralejev - Hamráček, Toma, Chalupa.



Uverejnené: 14.12.2018 19:25:03 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.