files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trebišovský Slavoj povedie Jozef Džubara

Účastník druhej najvyššej futbalovej súťaže FK Slavoj Trebišov už pozná meno svojho lodivoda. Nástupcom Karola Kisela staršieho v po jeseni poslednom tíme tabuľky sa stal 53-ročný Jozef Džubara, ktorý naposledy viedol rezervu prešovského Tatrana. O novinke v družstve z dolného Zemplína referuje Denník Korzár.

V hre o miesto trénera boli podľa spomenutého denníka viacerí kandidáti. Vedenie klubu napokon siahlo po Džubarovi. „Hľadali sme v prvom rade trénera, ktorý má nejaký vzťah k trebišovskému klubu. Džubara tu v minulosti hrával, takže prichádza do známeho prostredia. Som rád, že sme našli spoločnú reč a pomôže nám v záchranárskych prácach. Je to svedomitý a skromný človek, ktorý má dostatok trénerských skúseností. Dohodli sme sa s ním na spolupráci do konca ročníka,“ poznamenal pre Korzár manažér Slavoja Vladimír Rusnák mladší. Páve on doviedol družstvo v jeseni po abdikácii Karola Kisela. Teraz bude robiť Džubarovi asistenta. „Zaujímavé je, že v závere 80. rokov sme po návrate z vojenskej služby spolu do Trebišova prichádzali a teraz tu možno spolu aj skončíme.“

Trebišovský Slavoj povedie Jozef Džubara (foto: Róbert Andrejov)

Trebišovčania, ktorých čakajú na jar náročné záchranárske práce, štartujú zimnú prípravu už tento štvrtok. Prvý prípravný duel odohrajú v stredu 16. januára v Michalovciach. Následne ich preveria maďarské tímy Cigánd a Kisvárda. V príprave sa ešte stretnú aj so Spišskou Novou Vsou, FC Košice a Humenným. Práve malé zemplínske derby bude pre nich generálkou na úvodné jarné kolo. Okrem realizačného tímu Slavoja nastali zmeny aj v kádri. V ňom už nepokračuje brankár Giertl (odišiel do FC Košice), s Michalovcami sa pripravuje trojica Špak, Vojtovič a Da Silva Junior. „Jednoznačne potrebujeme káder doplniť, keďže končia aj ďalší chlapci. V najbližších dňoch prídu na skúšku viacerí hráči, prevažne zo zahraničia. Musíme sa posilniť, pretože na vavrínoch nespia ani ostatní druholigoví konkurenti,“ dodal na záver pre Denník Korzár Vladimír Rusnák mladší.



Uverejnené: 09.01.2019 15:18:52 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.