files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Palín vyhral v derby + fotogaléria

 

Okresné derby začali lepšie domáci futbalisti, v 6.minúte vyslal prvú strelu z veľkej diaľky Špak mimo hosťujúcej brány. O tri minúty mali Petrovce n./L. veľkú šancu otvoriť skóre, keď v šestnástke postupne zakončovali Mráz, Talnagi a Demeter, ale nenamierili presne.

Po tomto momente sa osmelili aj hostia, ktorí postupne preberali iniciatívu a hlavne v strede poľa mali veľkú prevahu. Ich prvú strelu vyslal z hranice pokutového územia T. Virčík tesne vedľa. V 18.minúte centroval z pravej strany Palínčan Martin Kovalík a hlavička Mariána Dzurja putovala nad. O päť minút sa nováčik dočkal prvého presného zásahu, do šestnástky poslal loptu T. Virčík a domáci R. Sninský pätičkou preloboval vlastného brankára – 0:1. Po polhodine hry aktívnejší hostia pridali druhý gól, T. Virčík sa pohral s domácou obranou, lopta sa dostala k Michalovi Dzurjovi, ktorý našiel hlavu brata Mariána a ten sa nemýlil – 0:2. Domáci odpovedali nepresným Demeterovým priamym kopom. V druhom polčase pokračovala prevaha Palína, domáci nedokázali proti pozornej defenzíve hostí nič vymyslieť, naopak Petrík mohol poslať hostí do trojgólového vedenia, no jeho pekná strela tesne minula šibenicu Regendovej brány. Petrovčania sa pokúšali dlhými loptami ohroziť svätyňu gólmana Forgáča, po jednej z nich mal veľkú príležitosť R. Sninský, ale zblízka netrafil bránu. V 83.minúte našiel krásny center Martina Kova- líka spoluhráča Michala Dzurja, ktorý z päťky nezaváhal a upravil na konečných 0:3.

 

Družstevník Petrovce nad Laborcom – ŠK Agro Palín   0:3 (0:2)

 

Góly: 23. vlastný R. Sninský, 30. Marián Dzurjo, 83. Michal Dzurjo

Bez kariet, pred 200 divákmi rozhodoval Paulišin.

 

TJ DRUŽSTEVNÍK: Regenda – V. Gajdoš, R. Sninský, M. Miker, Pčolinský – Gačko (46. Gronovič), Špak (46. M. Ferko), Grajcár, Demeter – Talnagi, Mráz

 

ŠK AGRO: M. Forgáč – M. Kaššaj, Zacher, Ondočík, J. Andrejo – M. Vajda, Michal Dzurjo, Petrík (87. Kontuľ), T. Virčík (78. Egri) – Marián Dzurjo (90. S. Virčík), Martin Kovalík .     

Zvyšné výsledky: Streda – Cejkov 2:1, Michaľany – Lastomír 7:1, Sečovce – Poproč 0:1, Sokoľany – Geča 5:0, Čičarovce – Slivník 7:2,

V. Horeš – Borša 1:0.               (juke)

 



Uverejnené: 23.08.2010 11:38:27
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.