files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín má na lane útočníka, ktorý hrával v Barcelone či Laziu Rím

Káder MFK Zemplín sa v posledných dňoch rozrástol do kvantity, aj kvality. Po dvoch hráčoch Dunajskej Stredy Rolandovi Černákovi a Dominikovi Špiriakovi a Ukrajincovi Zacharkivovi, prišiel z Panathinaikosu Atény na hosťovanie Grék Kountouriotis a z Legie Varšava prišiel na ďalšie hosťovanie útočník Sadam Sulley.

 

Z Legie Varšava by mal do Michaloviec prísť Mateuzs Holownia

V týchto dňoch sa v Michalovciach ukázal aj Španiel Casado, ktorý naposledy pôsobil v Zlatých Moravciach a zdá sa, že s posilňovaním ešte nie je koniec. „Nasledujúci týždeň absolvujeme sústredenie v Tatranskej Lomnici, kde by k nám mali prísť dvaja hráči,“ poznamenal tréner po jeseni siedmeho tímu Fortuna ligy Anton Šoltis. Prvým z dvojice potencionálnych posíl by mal byť podľa našich informácii poľský mládežnícky reprezentant Mateusz Holownia, ktorý by mal prísť na hosťovanie z Legie Varšava. Reprezentant Poľska do 20 rokov v tejto sezóne odohral za materský klub v tejto sezóne tri ligové zápasy, k tomu pridal aj jeden štart v poľskom pohári a v kvalifikácii Európskej ligy.

Mamadou Tounkara má zaujímavý futbalový životopis

Druhým hráčom, ktorý by sa mal pridať k tímu je podľa Denníka Korzár 23-ročný útočník so zaujímavým futbalovým životopisom Mamadou Tounkara. Rodák zo španielskeho Blanes prešiel mládežníckou akadémiou FC Barcelona. Dvadsaťtriročný útočník čiernej pleti je momentálne kmeňovým hráčom Lazia Rím, ktorý na jeseň hosťoval vo švajčiarskom Schauffhausene.

Peter Brendza (foto: internet)



Uverejnené: 27.01.2019 13:19:44 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.