files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Miroslav Chudý: Hrali sme bez emócii, zmeniť musíme všetko

Finálová séria St. Nicolaus I. ligy sa zatiaľ nevyvíja v prospech michalovskej Dukly. Obhajca prvenstva a víťaz základnej časti síce vyhral s HK Martin prvý zápas 3:0, no v dvoch následných ťahal za kratší koniec. Doma prehral 1:2 po predĺžení, v piatok v Martine po slabom výkone bez srdca 0:2. Viac ako prehry mrzí herný prejav Dukly. Tá v treťom zápase vôbec neukázala emócie, akoby jej hráči hrali normálny zápas, nie finále. Aj preto prišla zaslúžená prehra...

Michalovčania sa po utorkovej domácej prehre dušovali, že do Martina si idú minimálne po jedno víťazstvo. Výkonom na ľade to ale v treťom zápase vôbec neukázali. „Keď tu chceme uspieť, v sobotu musíme zmeniť všetko,“ rozhovoril sa tréner Miroslav Chudý, ktorý sa vzápätí kriticky pustil do hodnotenia piatkového duelu. „Diváci videli stretnutie, kde sa viac bojovalo, ako hralo. Martinčania viac túžili po víťazstve. My sme boli vpredu jaloví. Nedali sme ani jeden gól, no my sme si ani nevypracovali gólovú šancu. Nemali sme ho teda ani z čoho dať. Tretí finálový zápas sme vôbec nezvládli. Keď chceme byť úspešní, nemôžeme hrať bez srdca či emócii. Prakticky sme ani nemali šancu vyhrať. Rozhodla väčšia túžba Martina, my sme si vyhrať nezaslúžili.“ Obhajcu prvoligového prvenstva opäť zrážali do kolien oslabovky. Zo šiestich faulov urobili jeho hráči až štyri v útočnom pásme... „Vyplývalo to možno až z prílišného chcenia niečo urobiť so zápasom. Na to by som to teda nezvaľoval. V tretej tretine sme chceli niečo urobiť so zápasom, no prišli tri vylúčenia, ktoré nás zrazili dole. Keď chceme uspieť musíme hrať disciplinovanejšie. Príčiny prehry sú v niečom inom...,“ vyvracal naše hypotézy tréner michalovskej Dukly.

Tak, či onak, na Michalovčanoch začína visieť Damoklov meč. Po dvoch prehrách sa dostali do situácie, v ktorej byť rozhodne nechceli. Počas celej základnej časti ukázali, že majú svoju kvalitu. Finálová séria sa však nevyhráva len ňou. Treba dať do toho všetko. Viac emócii či srdca ale vidno zatiaľ na martinskej strane... „Ako som už povedal, do štvrtého zápasu musíme zlepšiť všetko. Máme naplánované nejaké zmeny, ktoré ale teraz ešte nebudem konkretizovať. Povieme si ich v šatni pred zápasom. Ja verím, že nás nakopnú a vo štvrtom zápase podáme diametrálne odlišný výkon, aj s emóciami a srdcom. Keď podáme taký výkon ako v piatok, na víťazstvo opäť nebudeme mať nárok,“ dodáva na záver Miroslav Chudý.

Peter Brendza



Uverejnené: 02.03.2019 10:41:44 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.