files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Multi šport cup sa po roku vrátil do Michaloviec

 

V minulých dňoch sa na hokejovom štadióne v Michalovciach uskutočnil už III. ročník medzinárodného turnaja žiakov MULTI ŠPORT CUP 2010. Tento turnaj sa po ročnej prestávke opäť vrátil do srdca Zemplína.

Z prvenstva sa na tomto kvalitne obsadenom turnaji tešili mladí hokejisti z Hodonína. Nestratili sa ani mladí Michaločania, keď podľahli iba víťazovi a vo vyrovnanom zápase aj družstvu HC Black Crows (išlo o neoficiálny výber východného Slovenska), ktoré nakoniec obsadilo druhé miesto. Porazili dokonca aj také slovenské hokejové bašty ako sú Zvolen a Slovan Bratislava.

 

Po roku opäť v Michalovciach

 

V minulom roku sa Multi šport cup uskutočnil na ZŠ v Humennom. Bolo to kvôli tomu, že sa na štadióne v Michalovciach konala rekonštrukcia chladiarenského zariadenia. Dá sa povedať, že turnaj sa po roku opäť vrátil do srdca Zemplína. Ako po minulé roky aj tento bola hlavným sponzorom športová predajňa MULTI ŠPORT, ktorej majiteľom je bývalý hokejista Michaloviec, Jaroslav Kločanka.

 

Vydarený turnaj

O kvalite tohto medzinárodného turnaja svedčí aj to, že na medaily nedosiahli ani také hokejové tímy ako Slovan Bratislava či HKM Zvolen, ale aj zahraničný účastníci Sdussom Charkov a Polonia Bytom. Najlepším družstvom na turnaji boli jednoznačné mladíci z Hodonína. Tento tím nestratil na turnaji ani jeden bod, strelil najviac gólov a zaslúžene sa tešil z celkového víťazstva. O druhom mieste sa rozhodovalo medzi domácim družstvom a tímom HC Black Crows. V najlepšom zápase turnaja sa nakoniec tešil z víťazstva neoficiálny výber východného Slovenska. Aj napriek tretiemu miestu nemusia mladí Michalovčania smútiť. Výborne reprezentovali mesto a dvaja hráči brankár Erik Želinský a útočník Samuel Solenský sa dostali do All Stars celého turnaja.

 

Individuálne ocenenia ovládli mladí Česi

 

Na záver tunaja odovzdal primátor mesta Viliam Záhorčák individuálne ocenenia. Najlepším strelcom sa stal útočník Hodonína Roman Dymáček, ktorý strelil 11 gólov. Najproduktívnješím hráčom zasa jeho spoluhráč Tom Polák. Ten dosiahol 20 bodov za 8 gólov a 12 asistencií.

 

Výsledky Michaloviec :

Michalovce – Charkov  3:2  (1:0, 2:1,0:1) G : Koziot, Hrivňák, Solenský. Michalovce – Slovan BA  3:2 (0:1, 2:1, 1:0) G : Koziot, M.Gavura, Hrivňák. Michalovce – Polonia Bytom 10:2 (5:0, 5:2,0:0)  G : Varga 3, D.Jacko 2, Koziot 2, Solenský, Krajník, Hrivňák. Michalovce – Zvolen 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) G : Koziot, M.Gavura,Varga. Michalovce – Hodonín 2:7 (1:3, 1:3, 0:1) G : M.Gavura, Solenský. Michalovce – Black Crows 1:2 (0:0, 0:0, 1:2) G : M.Gavura.

 

Konečné poradie turnaja :

SHKM Hodonín, 2. HC Black Crows, 3. HK Mládež Michalovce, 4. HC Slovan Bratislava, 5.Charkov, 6. Polonia Bytom, 7. HKM Zvolen

 

All Stars: Erik Želinský (Michalovce) – Bogdan Soloviov (Charkov), Samuel Priadka (Zvolen) – Lukáš Maroš (Slovan), Roman Dymáček (Hodonín), Samuel Solenský (Michalovce).

 

Zostava HK Mládež: Erik Želinský, Miloš Tkáčik – Nikolas Slobodník, Kristián Jenčo, Samuel Solenský, Mikuláš Gavura, Samuel Koziot, Marko Halapy, Juraj Hospodár, Marko Krajník, Patrik Mindžák, Marko Pál, Patrik Pečeňák, Daniel Jacko, Adam Kandráč, Hugo Hrivňák, Pavol Masaryk, Nikolas Varga, Jirka Wasserbauer

                        Peter Brendza

 



Uverejnené: 27.08.2010 12:29:38 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.