files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tréner MMA Michalovce medzi svetovou špičkou

MMA scénou zatriasla udalosť, keď k nám v resp. k naším susedom zavítala TOP svetová organizácia UFC. Tá je svetovou jedničkou v MMA. UFC usporiadala v Prahe 23. februára UFC Fight Night, ktorá vypredala pražskú O2 Arénu zo 17.000 divákmi v hľadisku. V tejto organizácii sa zatiaľ nepodarilo pôsobiť žiadnému zo Slovákov.

Súbežne s touto akciou prebehol v Prahe seminár rozhodcov MMA. Ten viedol Marc Goddard, ktorý je špičkou v tejto oblasti. Jedným z nominovaných účastníkov tohto certifikovaného seminára bol aj tréner michalovského klubu MMA team Slovakia Michalovce Tibor Šimonič. Ten tak mohol čerpať vedomosti od tých najlepších. Medzi účastníkmi seminára boli napr. aj prezident celosvetovej organizácie amatérskeho MMA-IMMAF Kerrith Brown, či CEO IMMAF Densign White.

Detský domov a MMA Team Slovakia Michalovce
MMA Team Slovakia Michalovce je klubom zmiešaných bojových umení, ktorý už ma svoju tradíciu a históriu. Pracuje najmä s mládežou, ktorá javí zvýšený záujem o túto disciplínu. Najnovšie do svojich radov prijal nových členov. Vzhľadom na to, že o tréningy prejavili záujem aj deti z detského domova, v klube sa rozhodli výjsť im v ústrety a poskytnúť im možnosť pracovať na sebe.

Aj keď klub nie je financovaný zo žiadných zdrojov a nie je ľahké týmto spôsobom fungovať, týmto deťom bolo umožnené trénovať naplno bez akýchkoľvek finančných, či materiálnych nárokov prakticky zadarmo. Veríme, že táto činnosť prinesie svoje výsledky a takto pomôžeme týmto mladým ľuďom. Novici sa javia ako veľmi šikovní a platní členovia nášho klubu a už sa naplno začlenili do tréningového procesu.



Uverejnené: 21.03.2019 13:32:53 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.