files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Futbal v meste v Michalovciach

Michalovce budú prvou jarnou zastávkou Futbalu v meste. Už v nedeľu 14. apríla sa parkovisko pred OC Zemplín zmení na futbalové ihrisko. Od rána je na programe detský turnaj vo vekovej kategórii U10, ktorý organizuje Slovenský futbalový zväz v rámci projektu Dajme spolu gól. Po obede vystriedajú nádejné futbalové talenty dospelí, resp. amatérske tímy dospelých. Tešiť sa môžete aj na autogramiádu futbalistov MFK Zemplín Michalovce. No nielen to, futbal si môžete dokonca prísť aj zahrať a vyhrať množstvo cien.

Ako sa registrovať?
Registrácia na detský turnaj beží pod hlavičkou Slovenského futbalového zväzu v spolupráci s domácim klubom MFK Zemplín Michalovce. Registrácia tímov s futbalistami narodenými v roku 2008 a mladšími, teda U11 prebieha u mládežníckeho trénera Tomáša Kozára - tomas.kozar7@gmail.com. Do správy treba napísať názov tímu, zoznam 4 až 6 hráčov a taktiež tel. kontakt na zodpovednú osobu (otec, mama) za daný mládežnícky tím, ktorý prihlasuje. Maximálny počet tímov je 16. Dospelí, teda starší ako 18 rokov sa môžu registrovať online, a to na webe www.futbalvmeste.sk! Maximálny počet tímov je 8.

Pravidlá turnaja
Dospelí hrajú systémom 3 vs. 3 a hrá sa na dva polčasy. Každý má pritom len tri minúty. Je to veľmi svižné a dynamické. Systém turnaja závisí od počtu prihlásených družstiev, v zásade však platí, že sa hrá skupinovo každý s každým a na konci dva najlepšie tímu idú spolu do finále. Deti hrajú 4 na 4. Po celú dobu hrá v zóne DJ. Ide o to, aby sme sa futbalovom bavili!

Víťazi získajú zájazd za Stanislavom Lobotkom
Stanislav Lobotka je slovenským futbalovým reprezentantom. Je jedným z najvýraznejších postáv slovenskej futbalovej scény. Ešte nedávno behal Stano po našich trávnikoch, dnes sa o neho bijú popredné futbalové kluby na celom svete. A práve on je hlavným ambasádorom projektu. Víťazné družstvo (aj detské, aj dospelé) navyše získa all-inclusive zájazd za Lobotkom spojený s návštevou zápasu i stretnutím so slovenským reprezentantom. „Práve Stanko Lobotka má za sebou krásny futbalový príbeh, ktorý je spojený s našou ligou. Vyrastal na našich trávnikoch a sme radi, že sa do projektu zapojil,“ hovorí výkonný riaditeľ Únie ligových klubov Michal Mertinyák. Okrem zájazdu za Stanom Lobotkom je v hre i viacero cien od partnerov.

O futbale v meste
Najpopulárnejší šport na svete vznikol na ulici. Nový celoročný projekt Únie ligových klubov FUTBAL V MESTE ho na ulice vracia. Michalovce sú už šiestou zastávkou v rámci celého Slovenska, no prvou jarnou. Futbal v meste poputuje postupne do všetkých miest, v ktorých sa hrá naša liga. „Futbal v meste je ďalší z celosezónnych projektov ÚLK, ktorý sa má dostať bližšie k fanúšikom, dokonca priamo k nim. V dvanástich mestách po Slovensku sa rozohrajú na ulici street futbalové turnaje, okolo ktorých budú ďalšie futbalové atrakcie. Fanúšikovia si tak prídu na svoje. Budú mať možnosť zahrať si futbal, zapojiť sa do individuálnych súťaží a stretnúť sa s hráčmi Fortuna ligy a na konci sa tí najlepší stretnú vo veľkom finále, ktoré je na programe 5.júna 2019 pred bratislavskou Euroveou,“ dopĺňa Michal Mertinyák.

Autogramiáda futbalistov Zemplína
Súčasťou tohto skvelého podujatia bude aj autogramiáda futbalistov Zemplína, ktorí prídu tiež medzi svojich fanúšikov okolo 13:00 hod. Súťažiť sa bude aj o vstupenky na najbližší domáci zápas, konkrétne odvetu semifinále Slovenského pohára vo futbale, ktorý odohráme v stredu 17. apríla so 7-násobným majstrom MŠK Žilina. Prvý zápas naši remizovali na horúcej Žilinskej umelej tráve 1:1.



Uverejnené: 10.04.2019 14:06:32 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.