files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V šalianskom Dusle po sezóne zmena. Lukačína vystrieda Ján Packa

Prekvapujúce vypadnutie Dusla Šaľa v semifinálovej sérii play-off hádzanárok bude mať zrejme svoje dôsledky. Na pondelkovej správnej rade sa preberalo aj zotrvanie trénera Michala Lukačína vo funkcii.

Nakoniec sa rozhodlo, že rodený Michalovčan, ktorý Šaľu vedie opätovne od sezóny 2015/2016 (predtým ju viedol v rokoch 2010 až 2013), na trénerskom poste skončí. „Správna rade rozhodla, že s Michalom Lukačínom zmluvu nepredĺžime,“ povedal pre Denník Šport manažér Dusla Rudolf Petrikovič. Sezónu dokončí, ale pri družstve je už štyri roky a to potrebuje takpovediac nové kormidlo,“ pokračoval pre Šport Petrikovič.

Michal Lukačín je aj dvojnásobným trénerom Iuventy Michalovce. Tú doviedol v sezóne 2002/2003 k historickému titulu majstra Slovenska a ženský tím trénoval aj v sezóne 2008/2009, ktorú ale nedokončil.

Jeho nástupcom sa stane Ján Packa. Bývalý lodivod Iuventy Michalovce, s ktorou sa tešil zo štyroch titulov, by mal Duslo prebrať od budúcej sezóny. „Dohodli sme sa s ním. V minulosti v Šali pôsobil a dosiahol tu výrazné úspechy,“ cituje Šport Petrikoviča. Dohodu potvrdil aj Ján Packa. „Znie na jeden rok,“ podotýka úspešný lodivod, ktorý momentálne vedie aj slovenskú ženskú reprezentáciu. Práve to bol kameň úrazu jeho lanského odchodu z Michaloviec, kde prišiel počas rozbehnutej sezóny. Následne odmietol ponuku na predĺženie zmluvy so slovenským majstrom a prijal reprezentačnú. Ako dôvod uviedol, že nechce sedieť na dvoch stoličkách. Iuventu nakoniec prebral Peter Hatalčík.

peter brendza

Jeho nástupcom v Šali sa stane Ján Packa



Uverejnené: 07.05.2019 10:29:49 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.