files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Spod deravých košov

 

Basketbalisti a basketbalistky oboch michalovských klubov sú v plnej príprave na novú sezónu. V minulých dňoch absolvovali prvé turnajové previerky, na ktorých si nepočínali najhoršie.

Juniori a juniorky oboch klubov sa zúčastnili kvalitne obsadených turnajov. Dievčatá odohrali výborný turnaj v tunajšej športovej hale a chlapci zase v Spišskej Novej Vsi.


 

Dievčatá nakoniec bronzové

 

Juniorky si na domácom turnaji nepočínali vôbec zle. Zverenkyne trénera Ladislava Janošova najskôr porazili nevyspytateľnú Trnavu, potom prehrali s kvalitatívne najlepším celkom z Košíc. Následne odohrali veľmi nešťastný duel s celkom Spišskej Novej Vsi, v ktorom svojim súperkám podľahli o tri body. V zápase o tretie miesto nenechali nič na náhodu a opäť zdolali dievčatá z Trnavy. Vo finále trimfovali dievčatá Tydamu Košice, ktoré si hladko poradili s celkom Spišskej Novej Vsi. „Tento turnaj je vhodnou prípravou na novú sezónu. Objektívne najlepším družstvom boli dievčatá Tydamu, ostatné tímy sme boli vyrovnané. Škoda toho prehratého súboja zo Spišskou, keď sa nám zranila Martina Smilnická a zápas nevyšiel ani Miške Priščákovej“V zápase o tretie miesto sme dlho ťahali za kratší koniec, no nakoniec sme to silou vôle zlomili,“ zhodnotil turnaj L. Janošov. Výsledky dievčat : Trnava 54:43, Tydam KE 46:78, SNV 60:63, o 3 – 4 miesto Trnava 55:46, Finále : Tydam KE – SNV 73:54

 

Juniori tesne štvrtí

 

Juniori 1. BK sa zase zúčastnili kvalitne obsadeného turnaja o pohár SNP v Spišskej Novej Vsi. Zverenci trénerov Marinka Svitlicu a Romana Rakovského zvíťazili iba v jedinom stretnutí s Levočou a mrzieť ich môže hlavne trojbodová prehra so Svitom. Napokon obsadili štvrté miesto. Víťazom turnaja sa stali hráči domáceho klubu. Výsledky juniorov: BSC Bratislava 56:67, BKM Svit 65:68, SO Levoča 82:74, Spišská Nová Ves 40:83

 

V sobotu memoriál Juraja Magoča

 

Turnajová previerka čaká cez víkend aj na mužov 1. BK. Na poradí je totiž už štvrtý ročník Memorálu Juraja Magoča. „Klub ako organizátor si týmto turnajom pripomína pamiatku nášho bývalého hráča, kapitána tímu, funkcionára a fantastického človeka“, povedal nám Peter Biganič, manažér basketbalového klubu 1. BK.  Pripomeňme, že Juraj Magoč tragicky zahynul 7. mája 2006. „Na tomto memoriáli sa zúčastnia družstvá Michaloviec, Kapybary Košice a Geotrend Košice“, doplnil Peter Biganič. Program MJM : Sobota : 11.9. 10:30 Kapybary Košice – Geotrend Košice, 12:00 otvorenie turnaja, 13:15 1. BK Michalovce – Geotrend Košice, 15:15 1. BK Michalovce – Kapybary Košice, 16:45 Vyhodnotenie turnaja.                                         (pb)

 



Uverejnené: 08.09.2010 14:18:47 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.