files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kto je ďalší? Film, ktorý vo vás zanechá stopy

Pozývame vás do kina. Na film, ktorý nie je iba obyčajným filmom. Je to film o dnešnom svete, svete sociálnych sietí, falošných profiloch a ich obetiach – mladých ľuďoch, ktorých príbehy a životy končia často tragicky.

Áno, neveríme, že internet môže byť aj nebezpečné miesto. Možno uveríme, keď uvidíme nový slovenský film s názvom Kto je ďalší? Mnohí z nás ani netušia ako to funguje. Zneužitie dôvery a následné sexuálne vydieranie sa deje podľa presného postupu. Útočník skrytý za falošný profil si najprv vytipuje obeť. Sú to dievčatá alebo chlapci, ktorí nemusia byť na internete aktívni. Majú pár fotografií na svojom profile. Nasleduje postupné budovanie dôvery, získanie osobných údajov o rodine a snaha izolovať obeť od okolia. Ďalej sa pod rôznymi falošnými dôvodmi vyláka nahá fotografia. Film inšpirovaný udalosťami z rôznych kontinentov rozpráva o kontroverzných témach, o ktorých musíme hovoriť, lebo nikdy nevieme, kto je ďalší. Originálna snímka vyrozprávaná jazykom dnešnej generácie pochádza z pera režiséra Mira Drobného a rozpráva príbeh o falošnom profile na sociálnej sieti, ktorý láka od dievčat nahé fotografie. Miro Drobný stojí aj za mimoriadne úspešným filmom o slovenskom rapovom fenoméne – Rytmus, sídliskový sen.

Miroslav Drobný k tomuto filmu povedal: „Vo filme som opísal skutočné príbehy. Stretol som sa osobne aj s obeťami aj z ich rodinami. Posledný prípad je z Instagramu, kde falošný profil „elite_model_europe“ láka od dievčat nahé fotografie a videá. Sleduje viac ako tisíc obetí, a odhadujem, že s ešte väčším počtom z nich si píše. Agentúra Elitemodelworld sa dištancovala od tohto profilu a spoločne sme sa snažili ho zablokovať. Zatiaľ sa nám to nepodarilo“ Príďte si do kina pozrieť tento film, ktorý je nakrútený podľa skutočných, aj keď kontroverzných udalostí. Premiéra filmu Kto je ďalší? je naplánovaná na 22. augusta a do kín ju prinesie distribučná spoločnosť Bontonfilm.

V hereckých úlohách sa môžete tešiť na vynikajúceho herca Petra Brajerčíka, objavia sa aj hviezdy svetového formátu. Napríklad charizmatický Brian Caspe z Californie, modelka Angela Nikolau, ktorá rada lozí po najvyšších budovách sveta, či mladí ruskí „rooftopperi“ Vadim Makhorov, Vitaliy Raskalov venujúci sa tiež nebezpečnej zábavke lozenia po vysokánskych budovách. Hudobne sa na filme podieľali speváčka Celeste Buckingham, slovenská raperka Aless Caparelli, ktorá si vo filme aj zahrá, britský spevák Liam Adams či americká hviezda, ktorá má na konte aj niekoľko nominácií na Grammy, Demi Lovato. Pozrite si tento film, rozprávajte sa vo vašom okolí na túto tému a možno i Vy zachránite život mladému človeku.




Uverejnené: 22.08.2019 09:03:33 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.