files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prekročil rýchlosť, bol k policajtom drzý a navyše aj pod vplyvom drog

Ešte v auguste tohto roku viedol na pravé poludnie 25-ročný muž z okresu Michalovce osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octavia po obci Závadka.

Pozornému oku michalovských dopravákov však neunikol, a v obci, kde je najvyššia povolená rýchlosť 50 km/h, mu namerali až 112 km/h, teda najvyššiu povolenú rýchlosť v tomto úseku prekročil o 62 km/h. Na svoju obhajobu policajnej hliadke uviedol, že má vo vozidle choré dieťa, preto policajti, aby počas presunu nenastali zbytočné zdravotné komplikácie, vykonali doprovod vozidla na urgentný príjem do nemocnice.

„Policajtom sa však vodič nepozdával, vystupoval voči nim drzo a arogantne, a svojim prejavom javil známky požitia alkoholu alebo iných návykových látok, preto bol vyzvaný, aby sa podrobil dychovej skúške, jej výsledok bol však negatívny. Následne bol vyzvaný, aby sa podrobil aj odberu biologického materiálu na zistenie prítomnosti iných návykových látok, čo vodič spočiatku odmietol, po chvíli sa však sám žiadal na odber. Podľa výsledkov rozboru biologického materiálu špecializovaným zdravotníckym pracoviskom bola v biologickom materiáli vodiča zistená prítomnosť metamfetamínu (pervitín), amfetamínu a kanabinoidov, teda omamných a psychotropných látok, ktoré sú schopné ovplyvniť psychiku ich užívateľa," píše polícia na svojom facebookovom konte a dodáva, že vodič už čelí obvineniu.



Uverejnené: 09.09.2019 10:10:07 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.