files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ďalší významný týždeň pre Európske mesto športu

Michalovské panovanie ako Európske mesto športu sa nedávno presunulo do poslednej tretiny. Metropola Zemplína už zažila rad športových podujatí, ďalšie na ňu ešte čakajú. A niektoré, na ktoré sa fanúšikovia tešia najviac, prídu na rad už tento týždeň. V hre tentoraz budú hádzanárky, ktoré sa doma predstavia rovno trikrát a aj futbalisti MFK Zemplín, ktorí v sobotu privítajú Trenčín. Najvýznamnejšia športová udalosť možno aj celého roka, kedy sú Michalovce Európskym mestom športu, sa odohrá deň predtým, teda v piatok. Práve vtedy je na programe historicky prvý zápas hokejisti HK Dukla Ingema v najvyššej Tipsport lige. Športový fanúšik sa teda má na čo tešiť!

Už v utorok sa v predohrávka tretieho kola MOL ligy na domácej pôde svojej Chemkostav arény predstavia hádzanárky Iuventy Michalovce. Tie v tradičnom čase od 17.30 hod. privítajú DHC Sokol Poruba vedený ich bývalým trénerom Dušanom Danišom. Súboj s Porubou, ktorý bude aj zápasom o prvé miesto v tabuľke, bude predkrmom pred víkendom. V sobotu a v nedeľu absolvujú domáci dvojzápas prvého kola Pohára EHF proti švajčiarskemu Spono Eagles Nottwil. Oba zápasy sa začnú od 17.30 hod. Doma sa po reprezentačnej pauze predstavia aj futbalisti MFK Zemplín Michalovce. Tí na domácom trávniku v sobotu od 19.00 hod. odohrajú štvrtý tohtosezónny duel, keď privítajú Trenčín.

A to ešte nie je vonkoncom všetko. Najväčšia športová udalosť sa totiž odohrá v piatok. Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce sa premiérovo predstavia v najvyššej súťaži. Prvé dva zápasy odohrajú na domácom ľade. V piatok o 17.30 hod. privítajú Liptovský Mikuláš a v nedeľu v rovnakom čase vicemajstra HK Nitra.

Doma sa predstavia aj dorastenci HK Mládež, ktorí v úvodnom dvojzápase Kaufland Extraligy privítajú Slovan Bratislavu. Prvý duel je na programe v sobotu o 18.30, druhý v nedeľu od 11.15 hod. No a svoje prvé domáce ligové zápasy odohrajú aj prvoligoví juniori HK Mládež, ktorý počas víkendu zaknihovali na súperových ľadoch plný počet šiestich bodov. V sobotu o 15.45 nastúpia doma proti Trnave a v nedeľu od 14.00 hod. na nich čaká duel proti Považskej Bystrici. Tento duel bude predzápasom pred súbojom mužov HK Dukla Ingema s Nitrou.



Uverejnené: 09.09.2019 18:57:02 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.