files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kruháč potrebuje "upratať"


Kruhový objazd Lastomírska-Sobranecká vyzerá naozaj neupravene. Poukázali na to i poslanci mestského zastupiteľstva vo svojich interpeláciach. Dá sa s tým vôbec niečo robiť?

Na poslednom mestskom zastupiteľsteve vystúpil Ing. Vladimír Braník s interpeláciou, ktorá sa týkala kruhového objazdu na uliciach Lastomírskej a Sobraneckej. Konkrétne sa jednalo o jeho zlý stav, v akom sa nachádza. Ako sa vyjadril: „Stredový kruh nie je pravidelne udržiavaný. Je to pomerne veľká a významná stavba v rámci nášho mesta, a preto by som chcel poprosiť mesto, aby iniciovalo stretnutie s prevádzkovateľmi tohto kruhového objazdu, aby bola zabezpečená jeho pravidelná údržba.“

 

Celý problém totižto spočíva v tom, že mesto Michalovce nie je správcom tohto kruhového objazdu a tejto časti komunikácie. Primátor mesta Michalovce, Viliam Záhorčák, na to reagoval slovami: „Čo sa týka tohto kruhového objazdu, tak my niesme správcami tejto časti komunikácie ani spomínaného kruhového objazdu, ale správcom je Slovenská správa ciest. Z našej strany požiadavky na pravidelnú starostlivosť tohto objazdu išli, no bohužiaľ je to v stave ,v akom to je. Naozaj je to nie veľmi pekné,“ konštatoval na záver.

 

My sme sa boli na tento kruháč pozrieť a aj keď je pravdou, že často si vodiči nevšimnú v akom stave sa nachádza, tak aj tak to nie je veľmi dobrá vizitka pre mesto, keďže sa jedná o dôležitú komunikáciu, po ktorej prejdu denne stovky áut.

 

 

                          Veronika Kmecová

 



Uverejnené: 14.09.2010 10:39:22 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.