files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Deň otvorených dverí v R+R Fitness centre už tento štvrtok

Nakoniec sme sa predsa len dočkali. Otvárame už aj zmiešané fitness pre mužov a ženy.  Ako sa hovorí,  trpezlivosť ruže prináša a odmenili sme aj tú vašu. A to najmä v podobe dňa otvorených dverí v R+R Fitness centre, ktorý bude vo štvrtok 7. 11. 2019 od 07.00 do 21.00 hod.  Počas celého dňa si budete môcť prezrieť naše nové priestory, vyskúšať stroje či ochutnať fitnes nápoje. 

Ak sa zastavíte po práci, tak od 16.00 hod. bude k dispozícii aj malé občerstvenie a welcome drink.  Na vaše otázky radi odpovedia naši manažéri fitness centra a taktiež recepční,  ktorí vás prevedú celým fitness centrom a odpovedia na všetky vaše dotazy.  K dispozícii vám budú aj naši tréneri, s ktorými sa môžete nezáväzne porozprávať alebo už dohodnúť konkrétne tréningy. Skupinové cvičenia, ktorých sa môže zúčastniť úplne každý, budú počas nášho Dňa otvorených dverí v R+R Fitness prebiehať v časoch, ktoré budú zverejnené na našej FB stránke R+R Ladies Fitness. Príď sa pozrieť a uvidíš, že sa ti u nás zapáči.  R+R Fitness & Beauty centrum je moderný športovo-zábavno-relaxačný komplex rozprestierajúci sa na 1 500 m2, kde si prídu na svoje všetci, ako ženy, tak aj muži.

Vstupom do R+R  sa ocitneš priamo pred recepciou, ktorá je situovaná na prízemí. V blízkosti recepcie je dámska šatňa súčasťou, ktorej sú sprchy a cez, ktorú sa vchádza priamo do našej obľúbenej Ladies zóny, kde si dámy môžu zatrénovať v súkromí a pohodlí na strojoch určených špeciálne pre ne. Na prízemí sa taktiež nachádza aj Beauty salón R+R, ktorý tvorí pedikérske štúdio,  kaderníctvo,  kozmetické štúdio,  manikúra a nechtový dizajn, vizáž ale taktiež aj vertikálne a horizontálne solária. Na prvom poschodí sa nachádzajú 3 telocvične z toho jedna slúži aj ako tanečná sála a druhá ženská šatňa so sprchami.

Na prvom poschodí je aj prechod do novootvorenej fitness telocvične.  Jej celková rozloha je 450m2 a tvoria ju fitness zóna, kardio zóna a crossfit zóna. Súčasťou týchto priestorov je mužská šatňa so sprchami a toalety.  Na tretiom poschodí je vstup do Relax zóny na streche, ktorej officiálne otvorenie prebehne v jari 2020. Zriadili sme tam aj 2 útulne  vybavené masérske miestnosti pre skutočný oddych a relax našich klientov.

Pre tých, ktorí by nás chceli navštevovať , je tu malé zhrnutie:

    Naše R+R Fitness & Beauty centrum sa nachádza na ulici Štefana Tučeka 19 (pri Zekone) v Michalovciach.Vchod do R+R je hneď vedľa budovy podlahového centra.

    Otváracia doba je od pondelka do piatku v časoch od 7.00 do 13.00 hod. a od 13.30 do 21.00 hod. Soboty a nedele od 14:00 do 21:00 hod.

    V našom centre pri kúpe permanentky je potrebné mať členské 29,90 € na rok. V Deň otvorených dverí akciovo 10 € na rok

    Ceny permanentiek a vstupov: permanentka pre dospelých 20 € /30 dní, permanentka študent / ZŤP 15 €/30 dní,  jednorazový vstup bez členstva je 3€,  2€ pre členov R+R Fitness centra.  


Tešíme sa na vás !  Váš team R+R Fitness centra



Uverejnené: 05.11.2019 17:08:53 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.