files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sviatok športu v Michalovciach: Futbalisti a hokejisti vyzvú extraligové florbalistky

Piatkový večer bude patriť v Mestskej športovej hale florbalu. Predvedú sa hneď traja zástupcovia Michaloviec v najvyššej súťaži. Svoje hokejky si skrížia účastníčky najvyššej Hyundai Extraligy florbalu, hráčky Eastern Wings Michalovce, ktoré vyzvú spojený tím futbalistov MFK Zemplín Michalovce a hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce.

Zápas, ktorý začína od 19.00 hod. bude mať charitatívny podtón. „Je to veľmi dobrá myšlienka PR manažérky nášho tímu Miroslavy Maťašovej. Stretnú sa traja účastníci najvyšších súťaží, ktorí ešte viac môžu spopularizovať naše Európske mesto športu,“ podotýka tréner Eastern Wings Michalovce Gerhard Puchír, podľa ktorého určite dievčatá kombinovaný tím extraligistov a fortunaligistov šetriť nebudú. „Určite nie. Dievčatá budú chcieť ukázať, že v najvyššej súťaži nie sú iba do počtu,“ smeje sa Puchír.

Žofčák aj Safaralejev

V kombinovanom tíme futbalistov a hokejistov budú mať zastúpenie viaceré opory tímov. Chýbať nebude kapitán futbalistov Igor Žofčák a hrať by mali aj Peter a Martin Kolesárovci. „Futbalisti majú ten problém, že sa už hráči rozpŕchli na dovolenky, takže ich tu v Michalovciach už veľa nie je,“ konštatuje Gerhard Puchír. Väčšie zastúpenie by tak mali mať hokejisti. V Mestskej športovej hale by sa mali predstaviť legionári Christophe Lalancette, Igor Safaralejev, Dmitrij Vorobjov, ako aj Lukáš Toma, či Dominik Borov.

Peter Brendza



Uverejnené: 12.12.2019 16:39:19 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.