files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín už bez Martineza, záujem je aj o ďalších hráčov

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce v stredu napoludnie odohrali svoj prvý prípravný duel v rámci zimnej prípravy. Na svojej umelej tráve privítali druholigový Bardejov, ktorý zdolali gólom Stanislava Danka z pokutového kopu 1:0. Tréner Jozef Majoroš v tomto zápase pretočil všetkých hráčov. K dispozícii ale už nemal španielskeho tvorcu hry Pedra Garciu Martineza, ktorý je na odchode.

„Dostal ponuku od českého Zlína, kde odišiel na zdravotné testy. Záujem je aj o ďalších hráčov. Keď niekto odíde, budeme na to musieť reagovať. Všetko sa môže zmeniť aj z minúty na minútu,“ podotýka tréner Michalovčanov Jozef Majoroš, ktorý sa následne pustil do hodnotenia duelu s Bardejovom. „Bolo vidno, že sa nachádzame v hrubej príprave. S výhrou je spokojnosť, no nebol to prvoradý cieľ tohto zápasu. Do odchodu do Turecka ešte budeme pokračovať v takýchto tréningových fázach, potom sa už zameriame iba na hru,“ pokračuje tréner Majoroš. Ten už mal k dispozícii slovenského reprezentanta do devätnásť rokov Šimona Kozáka, kvôli zraneniu mu ale chýbali Kyriakos Savvidis, Matúš Begala, Issa Modibo Sidibe a aj ďalšia nová posila, Španiel Alejandro Mendez Garcia. „Všetci by sa mali zapojiť do tréningového procesu v najbližších dňoch,“ dodáva Majoroš.

V Turecku definitívne aj s Austriou Viedeň

Najbližší domáci duel mali Michalovčania v sobotu taktiež odohrať doma, po dohode s maďarským Mezokovesdom sa ale bude hrať na pôde po jeseni tretieho tímu maďarskej ligy. Doma sa tak predstavia v rámci prípravy už iba v generálke na ligu, v ktorej privítajú v sobotu 8. februára o 13.00 hod. FC Košice. Ešte predtým odletia na týždňové sústredenie do tureckého Beleku, kde odohrajú tri zápasy. „Náš program tam sa môže ešte meniť. Isté je iba to, že by sme tam mali odohrať tri zápasy. Definitívne sme dohodli Austriu Viedeň a FK Kesla. Tretím našim súperom by mal byť bulharský Lokomotiv Plovdiv, no ten ešte istý nie je,“ uzatvára Jozef Majoroš.

Peter Brendza



Uverejnené: 15.01.2020 17:11:34 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.