files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Životné jubileum futbalového fanatika

 

V pevnom zdraví sa dožil jubilejnej štyridsiatky podpredseda Športového klubu Agro Palín Miloš Varjassy. Už pätnásť rokov tento futbalový fanatik aktívne funkcionárči. Už dlhé roky ekonomicky podporuje futbalový klub. Hráčsky kolektív A-mužstva mu k 40-tke pripravil nádherný darček, ktorým bola vysoká piatoligová výhra nad Slivníkom (5:1).

    

Chcú len vyhrávať

    

„Ten darček v podobe vysokej výhry ma veľmi, ale veľmi teší. Nič krajšie mi už chlapci nemohli dať,“ pustil sa do rozprávania jeden z majiteľov palínskej pekárne, ktorá sa však už nachádza v katastrálnom území susednej obce Stretava. Zdôraznil, že palínske mužstvo bolo po každej stránke lepšie. Vyzdvihol, že hralo pestrý kombinačný futbal, loptu si dávalo pekne „do nohy“ a súpera, až na malé výnimky nepustilo do vážnejších gólových príležitostí. „Sme radi, že nehráme tak ako nováčikovia z Michalovského okresu v minulých sezónach. Až na niektoré výnimky prakticky všetci po roku vypadli. My chceme byť na špici tabuľky a stále chceme len vyhrávať,“ netajil smelý zámer syn už nebohého funkcionárskeho mága Miloša Varjassyho, ktorý dlhé roky stál na čele palínskeho futbalu.

    

Perfektná nálada

    

Funkcionárčim už veľmi dlho, no najkrajšie spomienky mám práve na náš minulosezónny postup do piatej ligy. Po šiestich rokoch sme sa znova vrátili do regionálnej súťaže. Neskutočne ma teší, že sme tento triumf dosiahli v podstate s vlastnými odchovancami. Áno, poriadne som si užil aj naše niekdajšie účinkovanie v štvrtej lige (v r.2004 z nej Palín vypadol), lenže vtedy sme mali v kádri hlavne hráčov z Michaloviec, Veľkých Kapušian či Čiernej nad Tisou. Takže, bral som to aj z tohto pohľadu. Pri našom poslednom veľkom úspechu však do veľkej miery hrali len Palínčania,“ vyčerpávajúco zakončil svoj monológ futbalový činovník. Ten svoje okrúhle narodeniny oslávil v spoločnosti funkcionárskych kolegov a hráčov v palínskom kultúrnom dome. A to hneď po mimoriadne vydarenom súboji so Slivníkom. Takže, o perfektnú náladu rozhodne nebola núdza.

                                                                                          (č)



Uverejnené: 21.09.2010 22:17:21 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.