files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťaznej sérii je koniec, Dukla v Miškovci padla po nájazdoch

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali v treťom kole nadstavbovej časti na ľade DVTK Miškolc 1:2 po samostatných nájazdoch a ich víťaznej sérii je tak koniec. O jediný presný zásah Dukly sa postaral Samuel Chalupa. Zverenci trénera Miroslava Chudého, ktorí bodovali aj v šiestom zápase v rade, sa najbližšie predstavia doma, keď v nedeľu 1. marca o 17.30 hod. privítajú MAC Budapešť.

Oba tímy si od začiatku uvedomovali dôležitosť duelu, a tak sa zamerali skôr na defenzívu. To, čo prešlo poza pevné obrany spoľahlivo riešili obaja brankári, veľa šancí sme tak v prvej tretine nevideli. Až v ôsmej minúte sa uvoľnil Harrison, ktorý namieril do Surákovej žŕdky. O tri minúty neskôr sa domáci opäť snažili otvoriť skóre Beauvillier, však nepretlačil puk za Suráka, ktorý následne posunul bránku a dostal za to dvojminútový trest. Michalovčania sa ale ubránili a ich brankár odolal aj v osemnástej minúte pri tutovke Rodmana.

Aj v druhej tretine, kedy sa hra opticky vyrovnala, sa márne čakalo na otvárací gól. Ten mohol streliť krátko po uplynutí tridsiatej minúty Michalovčan Peter Galamboš, ktorý v presilovke ale nepretlačil puk za Rajnov chrbát. To už vtedy jeho spoluhráči prežili vylúčenie Šimuna. No a keď sa úvodný gól nezrodil ani v presilovke hostí na konci tretiny, na prvý gól si diváci museli počkať až do záverečnej časti.

Domáci mohli strhnúť duel na svoju stranu hneď v úvode tretej časti, keď na trestnú lavicu putoval Ventelä, Surák ale opäť odolal a skóre tak stále ostávalo bezgólové. Ďalšiu presilovku po faule Korhonena už ale maďarský tím pretavil na vedúci gól, keď sa presadil Beauviller. Michalovčania zapli na vyššie obrátky. Korhonenovi strelu vytlačil vyrážačkou Rajná, gólom neskončila ani individuálna akcia Lukáša Hvilu, no a ani Linetova koncovka po biliardovej akcii jeho útoku. Tlak michalovskej Dukly narastal a jej hráči sa v 56. minúte dočkali zaslúženého vyrovnania, keď Šimunovu strelu tečoval do siete Chalupa. Ten tak poslal zápas do predĺženia. V ňom najskôr mohol rozhodnúť Lalancette, na druhej strane Suráka neprekonali Vandane ani Rodman. Ani predĺženie neprinieslo víťaza, o ňom tak museli rozhodnúť samostatné nájazdy. V nich boli v druhej sérii úspešní Beach aj Lalancette. V tretej sa po góle Galanisza dostal do výhody DVTK, v štvrtej ale vyrovnal Phillips. V šiestej sérii bol úspešný akurát Kyle Beach, ktorý tak rozhodol o tom, že extra bod ostáva v Miškovci.

DVTK Jegesmedvék Miškolc - HK Dukla Ingema Michalovce 2:1 po sam. nájazdoch (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0).
Góly: 47. Beauvillier (Vas, Valchař) pres/1, roz. nájazd Beach – 55. Chalupa (Šimun, Hvila). Vylúčení: 2:4. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Štefik, Tvrdoň - Rojík, Crman.
DVTK: Rajna - Ross, D. Kiss, Láda, Vandane, Szirányi, Goz, Paterka - Rodman, Galanisz, Magosi - Valchař, Vas, Beach - Beauvillier, Harrison, P. Kiss - Vójtko, Miskolczi, Ritó.
HK DUKLA INGEMA: Surák - Pukka, Ventelä, Hančák, Kolba, Vorobjov, Mesikämmen, Zekucia - Korhonen, Lalancette, Spilar - Štrauch, Galamboš, Mašlonka - Giľák, Linet, Phillips - Chalupa, Šimun, Hvila - Borov.



Uverejnené: 28.02.2020 21:12:32 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.