files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Autobusy v kraji jazdia opäť podľa mimoriadných cestných poriadkov

Cestujúci v Košickom kraji môžu po veľkonočných sviatkoch opäť cestovať prímestskými autobusmi ARRIVA Michalovce. Do práce a následne domov sa tak autobusmi ARRIVA dostanú ľudia pracujúci v nemocniciach, na úradoch, vo fabrikách a v ďalších prevádzkach, ktoré sú otvorené. Autobusy však jazdia podľa upravených cestovných poriadkov.

Aktuálne informácie nájdu cestujúci na webovej stránke ARRIVA Michalovce v sekcii cestovné poriadky alebo ich môžu dostávať priamo do svojich mailových schránok po prihlásení sa na odber noviniek. „Našich cestujúcich opätovne prosíme, aby mali pri nástupe do autobusu a počas celej cesty na tvári ochranné rúško, šál alebo šatku. Zároveň odporúčame, aby v prostriedkoch verejnej dopravy dodržiavali dostatočný odstup a podľa možnosti nosili aj rukavice. Je to v záujme ich vlastného bezpečia, ale aj ochrany vodičov, ktorí pre nich každodenne zabezpečujú verejnú dopravu a denne vozia desiatky cestujúcich. Zároveň aj touto cestou vyjadrujemevďakuvšetkým našim kolegom, ktorí napriek neľahkej situácii zabezpečujú službu verejnosti, povedala Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku.

O zmenách v doprave a aktuálne platných cestovných poriadkoch informuje ARRIVA prostredníctvom svojej internetovej stránky. Cestujúcimje každý deň vrátane víkendov a sviatkov od 8.00 do 20.00 k dispozícii aj linka zákazníckej podpory, a to na čísle +421 915 733 733. Aktuálne informácie môžu cestujúci dostávať aj pohodlne do svojej emailovej schránky. Stačí, ak sa prihlásia na odber newslettera.



Uverejnené: 14.04.2020 17:44:00 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.