files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla ulovila hviezdu Tipsport ligy! Spolu s ním podpísal zmluvu aj Peter Galamboš

Káder michalovskej Dukly Ingema začína naberať poriadne grády. Predstavitelia klubu podpísanými hráčmi ukazujú, že zvýšené ambície nie sú iba rečami do vetra.

Svedčí o tom aj dnešná správa, ktorá hlási, že Dukla podpísala zmluvu s kanadským útočníkom Jordanom Hickmottom. Skúsený tridsaťročný kridelník či center v lanskej sezóne pôsobil v Banskej Bystrici, kde mal priemer takmer jedného bodu na zápas a patril k najobávanejším útočníkom v lige. Spolu s ním klub na svojej stránke predstavil aj ďalšieho podpísaného hráča. Ide o skúseného, tridsaťročného centra Petra Galamboša. Michalovčania tak už majú podpísanú šesticu hráčov. Okrem týchto dvoch útočníkov ide o obrancov Jána Ťavodu s Vladimírom Mihálikom a útočníkov Mareka Bartánusa s Tomášom Matouškom.

Jordan Hickmott sa narodil v kanadskom meste Mission. Postupne prešiel viacerými súťažami za morom. V troch zápasoch si zahral aj v AHL za Toronto Marlies. Známejší sa stal pôsobením v Európe. V sezóne 2016/2017 bol ťahúňom Banskej Bystrice za jej prvým titulom. Následne odišiel do Rakúska, kde pôsobil vo Villachu a Linzi. Na štyri zápasy odišiel aj do druhej nemeckej ligy. V lanskej sezóne bol opäť oporou „Baranov“. V 55 zápasoch zaknihoval 54 bodov, čo je priemer skoro jedného bodu na zápas!

Zaujímavým hráčom je aj Peter Galamboš. Skúsený center, ktorý onedlho oslávi 31 rokov sa narodil v Martine, kde aj robil prvé hokejové kroky. Po pôsobení v Liberci sa opäť do materského klubu vrátil. V sezóne 2018/19 podpísal zmluvu Košiciam, v lanskej už obliekal dres Michaloviec. V 53 zápasoch zaznamenal 27 kanadských bodov.

Zdroj: hk dukla michalovce



Uverejnené: 08.06.2020 13:01:13 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.