files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla má šiesteho "barana", novou posilou Samuel Mlynarovič

Revír „baranov“ sa v michalovskej Dukle znova rozrástol. Klub prostredníctvom svojej oficiálnej stránky predstavil šiestu posilu spod Urpína, útočníka Samuela Mlynaroviča. Okrem neho Dukla podpísala aj ďalších dvoch útočníkov Samuela Chalupu a Tomáša Toroka, ktorí v Michalovciach pôsobili aj v nedokončenej sezóne.

Samuel Mlynarovič je už šiestou posilou Dukly z Banskej Bystrice

Samuel Mlynarovič je už šiestym hráčom Banskej Bystrice, ktorý sa dohodol na zmluve s Michalovcami. Predtým vedenie klubu podpísalo kanadského beka Jordona Southorna a jeho krajana, útočníka Jordana Hickmotta, ako aj obrancu Vladimíra Mihálika či útočníkov Mareka Bartánusa a Dávida Šoltésa. „Je logické, že sa obzeráme po hráčoch Banskej Bystrici. Veď sú trojnásobnými majstrami Slovenska a aj v minulej nedokončenej sezóne siahali na prvé miesto. Keď sa chceme posunúť vyššie, potrebujeme víťazné typy hráčov a také v Bystrici boli,“ podotýka Peter Tirpák, športový manažér Dukly.  Okrem nich sa Dukla na zmluve dohodla aj s Tomášom Tomekom naposledy pôsobiacim vo Zvolene, slovinským obrancom Jurijom Repem z Košíc a stredným útočníkom Slovana Bratislava Tomášou Matouškom. Desiatku novicov v kádri uzatvára stredný útočník Samuel Takáč prichádzajúci z Popradu.

V michalovskej Dukle Ingema okrem Chalupu s Torokom z minulej sezóny pokračuje ďalšia jedenástka hráčov. Ide o brankára Vladimíra Glosára, obrancov Jána Ťavodu, Sameliho Ventelu,  Martina Bdžocha a Alexandra Zekuciu, ako aj útočníkov Gabriela Spilara, Mareka Mašlonku, Villeho Korhonena, Petra Galamboša a Mateja Giľáka. V Dukle bude pôsobiť aj jej najproduktívnejší hráč z minulej sezóny, kanadský center Christophe Lalancette. Tréner Miroslav Chudý má tak zatiaľ k dispozícii 23-členný káder. Isté je, že v tíme nebudú pokračovať niekdajšie opory Marek Kolba, Daniel Hančák, či Jakub Linet a Igor Safaralejev, a takisto ani skúsený Lukáš Hvila.



Uverejnené: 24.06.2020 09:25:40 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.