files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Slovnaft Cup: Ján Novák poslal vizitku Michalovciam

Zápasmi prvého kola sa počas víkendu rozbehol futbalový Slovnaft Cup. V prvom kole boli v hre tímy z tretích a nižších súťaží, z prvej a druhej ligy mali voľno. Na Zemplíne sa odohralo niekoľko zaujímavých duelov. Vo všetkých favoriti potvrdili papierové prognózy, hoci niektorí z nich sa na postup aj poriadne nadreli...

Gólové hody Sobraniec a Vranova

V prvom kole si schuti zastrieľali treťoligisti z Vranova nad Topľou a novovytvorený tím FK Sobrance Sobranecko (spojenie Sobraniec a Veľkých Revíšt). Vranovčania zvíťazili v Hencovciach po druhopolčasovej kanonáde 6:1. Troma gólmi sa prezentoval striedajúci Erik Burcák, dva pridal Ivan Petruk. Sobrance triumfovali v Sačurove 4:0, dva góly zaznamenal ich kanonier Štefan Horňák.  

Ján Novák troma gólmi poslal Kalšu do druhého kola Slovnaft Cupu (foto: Róbert Andrejov)

Pavlovce sa potrápili v Budkovciach

Ďalej postúpili aj dvaja účastníci štvrtej ligy – ŠK Strážske a OŠK Pavlovce nad Uhom. Pavlovčania sa na postup ale poriadne nadreli. Na ihrisku Budkoviec to dlho nevyzeralo na ich víťazstvo a dokonca museli aj otáčať výsledok. Nakoniec ale vyhrali po góloch Fedora a Gomboša 2:1 (tento duel sme navštívili aj našim fotoobjektívom, galériu nájdete tu). O postup muselo bojovať aj Strážske, ktoré o výhre 3:1 v Sečovskej Polianke rozhodlo až po hodine hry.  

Ján Novák poslal vizitku Michalovciam

Piatym Zemplínčanom, ktorý mohol postúpiť boli hráči Slavoja Kráľovský Chlmec. Tí ale doma prehrali s Kalšou 0:3. Tej vystrieľal postup do druhého kola hetrikom bývalý ligový kanonier Ján Novák. Mužstvo, v ktorého radoch figurujú aj ďalší bývalí ligoví hráči ako Peter Krakovský, Miroslav Kolbas, či Pavol Šuľak bude v druhom kole súperom MFK Zemplín Michalovce. V druhom kole sa odohrajú aj dve zemplínske derby- Strážske privíta Pavlovce nad Uhom a Sobrance Vranov nad Topľou. Druholigový Trebišov začne svoju púť v pohári v Gelnici. Zápasy druhého kola sú na programe v stredu 19. augusta.

Výsledky prvého kola
OFK Sečovská Polianka - ŠK Strážske 1:3
OŠK Budkovce - OŠK Pavlovce nad Uhom 1:2
ŠK Sačurov - FK Sobrance Sobranecko 0:4
OFK Hencovce - MFK Vranov nad Topľou 1:6
TJ Slavoj Kráľovský Chlmec - TJ Mladosť Kalša 0:3
MŠK Spartak Medzilaborce – MŠK Tesla Stropkov 0:2



Uverejnené: 27.07.2020 13:47:40 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.